Arama sonuçları: *

1. H

araba yazılımı yapmak istiyorum hangi programı kullanmam gerek

teşşekkür ederim hocam
  2. H

araba yazılımı yapmak istiyorum hangi programı kullanmam gerek

html css ve az da olsa js öğrenmiştim fakat araba yazılımını öğrenmek istiyorum hangi dili öğrenmem gerek
  3. H

unity de nerden başlamam gerek

Unity öğrenmek istemeden önce html css ve js web tasarımı için uygun olarak bitirdim tabii ki de bu bitirme ustalaşma değil sadece anlama açısından bir bitirme idi.Şuan da ise unity öğrenmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım
  4. H

elektrikli motorun adaptörü

arkadaşlar elektrikli motorumu sarj ediyodum yanlışlıkla kablosu ayağıma takıldı çıktı tekrar taktığımda ise bi doluyo bi dolmuyo olarak gözüküyo sorun nedir
  5. H

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

bence baya düşecek gibi
  6. H

Monitör sattım sorun çıktı

dostlar parayı vermedim henüz ufak bi masraf çıkarsa diye aldım vermeyeceğim öyleyse parayı
  7. H

kanka geri aldım yaptırmak için böyle diyo eğer ben verdiğim şekilde verseydi alırdım eyvallah ama öyle bile değil
  8. H

evet arkadaşlar benim samsung eski bi monitör vardı heralde güç tam olarak yetmiyodu geç açılıyordu ben bi adama bunu sattım ve bana dediki bu geç açılıyo ben de tamamdır siz bana geri verin ben yaptırırım dedim ondan sonra monitör geldiğinde artık hiç açılmıyor ve sattığım fiyatın üstünde...
  9. H

hdd yi bad sectorden nasıl kurtarabilirim

oyun oynarken mavi ekran felan verdi mi
  10. H

hdd yi bad sectorden nasıl kurtarabilirim

arkadaşlar resimde olduğu gibi sonuçlar çıktı ssd nin yanında kullanıcağım arkadaştan alıcam idare eder mi ya da bunlardan nasıl kurtulurum o bölümü nasıl silebilirim
  11. H

video izlerken ve oyunlardan çıkarken bilgisayar donuyor res atmadan düzelmiyor

r3 2200g xpg 16gb ram 3200mhz asus b350 anakart hikvison 120gb ssd 300w fsp psu formatı doğru attığıma eminim fakat düzelmedi bir de format 5 dakika felan sürüyor alakası olabilir mi
  12. H

zaten flash ile yaptım fakat hala aynı sorun
  13. H

video izlerken ve oyunlardan çıkarken bilgisayar donuyor res atmadan düzelmiyor sebebi nedir acaba ramleri kontrol ettim format attım windowsun sitesinden
  14. H

memtest86 kendiliğinden kapanıyor

teşekkür ederim deneyeceğim
  15. H

tam olarak ne yapmam gerekiyor
  16. H

nasıl yapacağım
  17. H

50 55 derece arası değişiyor 3200mhz da çalıştırıyorum
  18. H

arkadaşlar memtest86 yı başlatıyorum belli bi süreden sonra kendini kapatıyor 5 kere denedim error kısmı 0 gözüküyo neden acaba
  19. H

volta vsc 2.el almak

arkadaşlar 2.el volta vsc almayı düşünüyorum pek bilgim yok motor konusunda nelerine dikkat etmeliyim
  20. H

psu önerisi 250-350tl

Arkadaşlar 250-350 tl arasında psu arıyorum ne önerirsiniz 500w-600w düşünüyorum
Top Bottom