Arama sonuçları: *

1. M

Windows 10 USB Format Atarken Siyah Ekran Hatası

USB yi biçimlendirmene gerek yok. Attığım linkten programı indirirsen kendi ayarlıyor zaten. Burada nasıl yapılacağını anlatıyor
  2. M

Windows 10 USB Format Atarken Siyah Ekran Hatası

Win 10 usb rufustan kurunca hata veriyor, ben de yaşamıştım. Attığım linkten indirirsen win 10 u direk program içinde, usb ayarını seçip yazdırıyorsun. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Al bu linki bugün eve erken git:giggle:
  3. M

ryzen 5 pro 4650g apu sisteme ekran kartı takmak

aynn ryzen 5 4650g+1650 veya 1660 veya 5500 xt yapmayı düşünüyorum
  4. M

teşekkür ederim saolun :)
  5. M

Apu sistem vram arttırma

Nasıl yapılacağını buldum bios u güceleldikten sonra settings e girince orda IO felan diye bir yer var oraya girdikten sonra orda ayarlardan birini force olarak ayarlayıp alttaki ayarı da 2g yapınca oluyor
  6. M

Yani aynı fiyata apu olmayan sistemlerden daha mı iyi olur yoksa daha mı düşük fps verir
  7. M

Apu sistemde oyun için en iyi bios ayarları

Apu sistem gigabyte A520 M kullanıyorum oyun için en iyi bios ayarları nedir. Daha başka hangi aayrlarla en iyi performansı alırım
  8. M

ryzen 5 4650 g apu sisteme ekran kartı takmak ile apu olmayan aynı güçte başka bi işlemciye takmakla arasında ne kadr fps farkı olur(cs go) Soruyu daha genelleştirmek gerekirse apu sisteme ekran kartı takılırsa ne kadar işe yarar.
  9. M

Apu sistem vram arttırma

Arkadaşta msi anakart var o arttırdı, 20 fps arttırdı benim tek sorunum gigabyte bios unda nereden arttırcağımı bulamamam
  10. M

Apu sistem vram arttırma

anakartımın markası gigabyte apu sistem kullanıyorum vram bios tan vram i arttırmayı bulamadım nasıl yaparım
  11. M

usb bellek olmadan bios güncelleme

anakart modelim gigabyte a520m s2h usb olmadan biosunu nasıl güncellerim
  12. M

görselde ki ürünler f/p olarak nasıldır

mouse çöp mü, fiyalardan haberin yok galiba o fiyata en iyi mouse bu
  13. M

görselde ki ürünler f/p olarak nasıldır

Fareyi 1 gün kullandım çok ağır olması dışında çok temiz fareydi ağırlık senin için sorun değilse hiç düşünme al fareyi.
  14. M

Hp laserjet 1018 yazıcı nasıl kurulur

Yazımcım başlıkta belirttiğim alet driver ını yüklememe rağmen driver da kurulum yaparken install software yazan yere geldikten sonra install software e basıyorum ve beni page not faund a atıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  15. M

2. 8 gb ram ne kadar fps artırır (cs go)

Ryzen 5 4650 g pro
  16. M

2. 8 gb ram ne kadar fps artırır (cs go)

Apu sistem kullanıyorum 8 gb 3600 mhz ram var ikinci bir 8 gb 3600 mhz ram alsam ne kadar fps artar
  17. M

ONLİNE DERS KAMERASİ

https://www.trendyol.com/microcase/siyah-1080-p-full-hd-mikrofonlu-yuksek-kalite-webcam-pc-kamera-p-48396687?boutiqueId=543900&merchantId=119209 bu var kardeşim işini görürse güzel gibi
  18. M

Kredi Kartım yok kyk bursumla bilgisayar alamıyorum nasıl alabilirim ?

Reis biz geçen 2 haftada bi bana bir arkadaşıma olmak üzere iki sistem topladık( 3400 tl apu sistem ), krediye girip günaha gireceğine hatta o kredinin derdiyle uğraşmaya bile değmez biz 3400tl ye 1600 tl lik işlemci ile aldık yani bu bütçede işlemciye çok fazla para harcadık diybiliriz, sen 800...
  19. M

Kredi Kartım yok kyk bursumla bilgisayar alamıyorum nasıl alabilirim ?

Elinde ne akdar nakit var moniter klavye fare var mı belki ona göre ne kadar zamanda yapabilceğine dair bir şeyler söyleyebilirim
  20. M

ryzen 5 4650g işlemcide APU var mı

Cahilliğimi mazur görün, güncel sürücüyü nasıl yükleyeceğim link felan varsa atabilir misiniz 1610252099 buldum saolun
Top Bottom