Arama sonuçları: *

1. F

Orjinal ets 2 hata veriyor

Diriverlerini tam yükledin mi, ondan dolayı olabilir
  2. F

Çözüldü✓ Diskimi MBR'den GPT'ye dönüştürdükten sonra bilgisayarım açılmadı.

Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce diskimi mbr den gpt ye çevirip win 10 yükledim. Bu sabah açmak istediğimde anakart logosunda takılı kalıyor. Anakart modelim: Casper. Sizce sorun neden kaynaklı, çevirme yatığım için diskim bozulmuş olabilir mi?
  3. F

Yardım Modem ayarlarından site engelleme

Arkadaşlar merhaba. Modemin arayüzü üzerinden bazı siteleri engellemek istiyorum. Misal Instagram. Bunu güvenlik ayarları kısmından yaptım, Chrome üzerinden girilmiyor ama uygulama üzerinden giriliyor. İp adresi üzerinden engellemeye çalıştım, Facebook'un ip adresini bitane siteden gördüm...
  4. F

Yardım Modem arayuzunden site engelleme

Modem arayuzunde ip aralığı istiyor, bunu nasıl yapabilirim
  5. F

Yeni zam oranları ne oldu

Turknet altyapının desteklediği maksimum hızı verir. Eğer altyapin iyi ise turknetten çıkma, kötüyse başka servis sağlayıcılara bakabilirsin.
  6. F

Yardım Modem arayuzunden site engelleme

Arkadaşlar merhaba. Modemin arayüzü üzerinden bazı siteleri engellemek istiyorum. Misal Instagram. Bunu güvenlik ayarları kısmından yaptım, Chrome üzerinden girilmiyor ama uygulama üzerinden giriliyor. İp adresi üzerinden engellemeye çalıştım, Facebook'un ip adresini bitane siteden gördüm...
  7. F

OPEN VPN SUNUCUMA ERİŞEMİYORUM

ARKADAŞLAR AWS DEN OPEN VPN SUNUCUSU AÇTIM, NEDEN VENİM TARAUCUMDA BÖYLE OLUYOR, YOUTUBE DE BAZI VİDEOLARA BAKTIM DENEDİM OLMADI 1644192852
  8. F

Bilgisayarım Win 11 Desteklemiyor, ne yapabilirim

Bitane video gördüm, win 11 in iso dosyalarında bazı şeyleri silip win 11 desteklenmeyen bilgisayara win 11 yüklemiş. Sorum şu bunu bile bile yapmak bilgisayara zarar veriri mi, zorla win 11 yüklemek zarar veriri mi
  9. F

Yardım PSU Kaynaklı sistem çökmesi olur mu

Bunu bi deneyeceğim, çok teşekkürler
  10. F

Sistemde 4 gb ram var. HDD kullanıyorum galiba 5 yıl oldu alalı
  11. F

Sisteminiz onarılmadı hatası
  12. F

Ps3 kolu geforce now’da kullanılı mı

Ps3 kolunu 1 ay önce denemiştim, çokta iyi çalışıyor, yalnız x360ce adında bir program var onu kurmalısın
  13. F

Bilgisayarıma ne kadar format arsamda sürekli sistem çökmesi yaşıyoryum, sizce sorun nedir PSU olabilir mi?
  14. F

Android Android Tablete Mobil Versiyom apk yüklenir mi

Konuyu pek iyi yazmadım, ama sorunum şu. Anladığım kadarıyla uygulamalarım tablet ve mobil versiyonları farklı. Tablete mobil versiyon apk yükleyebilir miyim
  15. F

Yardım GFN paket kaybım çok

Aranızda starlinki en iyi bilenlerdenim. Eyw, bilgi veriyorsunuz ama benim sorunumu çözcek olan yok mu
  16. F

Reisler eyw, cevap yazmışsınız da biri benim sorunumu çözse
  17. F

Maalesef. Bir an önce starlink gelesede türkiye deki internet sağlayıcılarana para gideceğine elon musk'a gitsin de en azından yakın gelecekte marsı görürüz
  18. F

Arkadaşlar, internet hızım 24 mbs, gfn türkiye sunucularında hız testi yaptığım vakit 10 mbs, paket kaybı 16. 1 ay öncesine kadar bu böyle değildi. 16 mbs lik paketimle 720p60 görüntü kalitesinde akıcı bir şekilde avrupa sunucularında oynayabiliyordum. Paketimi 24 mbs ye çıkarınca 540p bile...
  19. F

Yardım GFN de paket kaybım çok

Arkadaşlar, internet hızım 22 mbs, gfn türkiye sunucularında hız testi yaptığım vakit 10 mbs, paket kaybı 16. 1 ay öncesine kadar bu böyle değildi. 16 mbs lik paketimle 720p60 görüntü kalitesinde akıcı bir şekilde avrupa sunucularında oynayabiliyordum. Paketimi 24 mbs ye çıkarınca 540p bile...
Top Bottom