Arama sonuçları: *

1. M

Undervolt Sonrası PCI-E x16 Slotu Görüntü Vermiyor - ASUS B450M PRO GAMİNG

Teşekkür ederim cevaplarınız için 👍
  2. M

Anladım. Ancak x4 modundaki pci slotunun altındaki 19pinlik usb 3.0 portuna ekran kartımın denk gelmesi sebebiyle kasanın bu portunu kullanamıyorum. Bunun için yüksekliği fazla olmayan 19 pin bir uzatma aparatı var mı bildiğiniz?
  3. M

Ekran kartım r9 290 2013 üretimi bir kart olduğundan güncel kartlara nazaran şu an hissedilir bir kayıp ben de görmüyorum ancak yine de bant genişliği 5ghz olarak gösteriyor Cpu-z. Bu da güncel bir ekran kartına geçişte farkın hissedileceğini düşündürüyor. Ne olursa olsun bir slotun...
  4. M

Maalesef bütçe sebebiyle Longline sata ssd kullanıyorum.
  5. M

Hakan bey cevaplarınız resmen sorunuma ışık tuttu diyebilirim. Bios update konusunda anakartımın kutusununda da yazdığı üzere modelinden emin olmama rağmen yine de CPU-Z'den bir kontrol edeyim dedim; bir de ne göreyim. Garanti servisi b-450m pro gaming olan anakartımın yeni biosunu B-450 Plus...
  6. M

R5 3500x işlemci ve Asus B-450M Pro Gaming model anakart ile Aİ SUİTE uygulaması üzerinden 40.00 frekans ve 1,35 voltaja düşürme sonrası PCI-E x16 ana slotundan görüntü alamıyorum. Bu arıza sebebiyle anakartımı daha önce 2 kez garantiye gönderdim. Birincisinde arızayı bulamadılar. Daha soraki...
  7. M

"SELECTED FILE IS NOT A PROPER BIOS" HATASI - ASUS B450M PRO GAMİNG

ASUS B450M pro gaming anakartım 2803 sürümünden 2807 ye hiçbir şekilde güncellemeye izin vermiyor. Başlıkta belirttiğim uyarıyı alıyorum. Biosta ethernet üzerinden güncelleme seçeneği de çıkmıyor. Bu beta sürümü tam başa bela. İzlediğim yollar: Flashı fat32 yapmak. Rename ile cap dosyası ismini...
  8. M

selected file is not a proper hatası

B450 pro gaming modelinde de aynı sorunu yaşıyorum. 2803 sürümünden 2807 ye hiçbir şekilde güncellemeye izin vermiyor. Biosta ethernet üzerinden güncelleme seçeneği de çıkmıyor. Bu beta sürümü tam başa bela. İzlediğim yollar: Flashı fat32 yapmak Rename ile cap dosyası ismini kısaltmak Bios...
Geri