Arama sonuçları: *

1. A

ZTE ZXHN H298A İp Sorunu

Başlıkta belirtmiş olduğum modeme bi sıkıntı olduğu için reset atmıştım sonrasında ayarları tamamen sıfırlandığı için bütün cihazlara https://www.whatismyip.com sitesinden baktığımda aynı ip adreslerini verdiğini farkettim bu yüzden port vb açamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  2. A

Forza Horizon 5 Vip Soru

Forza Horizon 5 te BMW X5 FE almaya çalıştığımda vip üyelik alma ekranı geliyor bu arabayı almak için vip şartmı yoksa bu ekranı kapatma varmı ne güzel alacaktım alamıyorum.
  3. A

Kız kardeşim için kulaklık önerisi

Yani ama 400 tl bandına çıkabilir gamepower medusa tarzı kulaklıklar büyük olduğu için onları tercih etmek istemedim
  4. A

Kız kardeşim için kulaklık önerisi

Başlıktada belirtmiş olduğum gibi kız kardeşim için kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Kulaklığın kaba durmamasını istiyorum bu yüzden full+full gamer kulaklık olmasına gerek yok. max 2 saat csgo oynasaydınız oda basit eğlence vb bunun için nasıl bir kulaklık alırdınız. Bütçe ortalama 400tl...
  5. A

Sistemimi ne kadara satarım?

b birde teker teker kaç edeceğini yazabilirmisin satarken teker teker almak isteyenler olabilir
  6. A

1500 + bi 700 800 e bunun üstü ne alınabilir peki ddr4 ramli vb
  7. A

2600 e satılırmı yani bu 3 parça
  8. A

Bilgisayar parçalarımı yenileyeceğim için İşlemci Anakart ve Rami mi satmaya karar verdim sizce ne kadar fiyata satabilirim? Parçalar: İntel i5 4590 3,30 Ghz Asus H81M-D R2.0 Kingston pc3-12800
  9. A

500 - 750TL arası kasa PSU'lu

FSP markası güvenlimidir patlama vb yapmaz değilmi
  10. A

500 - 750TL arası kasa PSU'lu

Başlıkta da belirttiğim gibi 500 - 750 TL arası 450-500W PSU'lu kasa önerebilir misiniz?
  11. A

Xiaomi EngineerMode Bilgi Alma

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanan biri olarak sesi az geldiğinden Engineermode ile sesini 124'ten 160'a çıkardım. Bu telefona herhangi bir zarar verir mi yoksa bir sıkıntı olmaz mı ya da daha da yükseltebilir miyim? Hangi sayıya kadar? Bilgi verirseniz sevinirim.
Top Bottom