Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Oem Paketlerde %5 İndirim (Geceye Özel)

konudan bağımsız, astral 5080 almayı düşünüyorumda vatanda indirime giriyor mu gpular da bu şekilde? geçen hb stok açtı geri kapatmış 96kdan
  2. C

RX9070XT Ryzen 5 7500F Lol 140FPS

oyuna antreman modunda aç 500 fps verir normal bi pcde dakika 1de, minyonlar gelince 200e düşer, drake ruhu mapi değiştirdikten sonra iyi bak fpsine boş boş yorumlar yapma bişey biliyoruz ki yazıyoruz adama yardımcı olalım diye
  3. C

oynatmak değil hocam olay, fpsler düşüyor diyorum ben akıcı oyun oynamak istiyorum x3d olmayan hangi işlemciyi denersen dene sabit fps oynayamazsın bu oyunu dakika 15den sonra.
  4. C

evet hocam lol sandığınız kadar hafif bir oyun değil, dk 15 20den sonra fpsler çakılıyor x3d işlemci olmazsa
  5. C

lol oynuyorsan kesinlikle 7800x3d al, 15 yıldır lol oynuyorum x3d olmazsa 15.dkdan sonra fps düşüyor test edildi 5600x 7500f de bizzat
  6. C

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

valla bu wraithtten ben okadar ürün aldım bir kere bana mısın demediler 2 adette bir mousepad bir kulaklık iem iade ettim 14 gün içerisinde tek kelime etmediler
  7. C

Samsung 65S90C Televizyonumu haksız yere tamir etmemeyi seçti yardımınız gerek

Evime gelen servisin tuttuğu rapor bu şekilde. 1768318662 Bu da televizyonun hali.
  8. C

Samsung 65S90C Televizyonumu haksız yere tamir etmemeyi seçti yardımınız gerek

Biraz önce konu açmıştım, samsung tarafından aradım ve darbeye bağlı likit patlaması olduğunu söylediler , 85binTL küsür ödeme yaparsam panelimi değişeceklerini söylediler şaka gibi. Dün eve gelen servisi aradım adam senin televizyonunda hiç bir darbe yoktu ama genel merkezden ne denirse biz onu...
  9. C

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Eveet geldik zurnanın zırt dediği yere, darbe kaynaklı likit patlaması varmış, 85bintl masraf olduğunu söylediler yaptırmak istersem garanti dışı işlem oluyormuş böyle bir şey olamaz ya, ne yapmam lazım thh falan hiç yapmadım daha önce yardımınızı bekliyorum 1768316452 Var mı yardımcı olabilecek...
  10. C

Neye göre söylüyorsunuz hocam? Panel olmaması halinde verilecek tvyi mi söylüyorsunuz yani yoksa kesin olarak tv değişir mi?
  11. C

Hız olarak problem yok zaten hem tv kullanılabilir halde hem de alıp götürmüyolar o yanını beğendim. Dediğim gibi umarım ellerinde panel yoktur. 1 yılda bu şekilde bu durumla karşılaşmak hiç hoş değil ve 1800 saat kullanmışız sadece o kadar az 1 senede yani. Garanti bitince böyle bi muhabbet...
  12. C

Valla umarım ellerinde panel kalmamıştır. Süreç 3-5 gün sürer dedi mailleşme olarak, sonrasında 1 haftada panel gelir geliriz hemen dedi. İnşallah yoktur da şu polikaları ellerinde patlar diyeyim :))
  13. C

Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel...
  14. C

Öneri RX 7900 GRE satıp 3080 ti ALINIR MI ?

terbiyesiz herif banlayın ya şunu
  15. C

Hepsiburada stokları hk.

10+ stok vardı hocam bi gecede bitmemiştir ya sanırım. Fiyat zaten iyiydi en ucuz orasıydı kk çıkmasını bekliyorum diye alamadım
  16. C

Hepsiburada stokları hk.

hepsiburadanın kendisiydi hocam.
  17. C

Hepsiburada stokları hk.

Rog astral 5080 alacaktım, hepsi buradada 10+ stok vardı dün bakmaya devam ediyordum fiyat düşer mi diye de bugün stok kalkmış tamamen , normal mi bu durum hepsinin satıldığını zannetmiyorum bilerek mi kaldırıyorlar acaba? kk başvurdum 9taksitle alabileyim diye kalkmış ürün...
  18. C

AM5 7500F Sistem Valorant Donma Sorunu

ramlerle alakalı bir sorun yok hocam aynı sorunu bende yaşıyorum hepsini test ettim.
  19. C

takipteyim konuyu bakalım çözülebilecek mi, gpun nedir
  20. C

hb falan bilmiyorum ancak, amazonun politikası şu şekilde : eğer satıcı amazon değilse fakat gönderici amazonsa 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var. satıcı amazon olmak zorunda değil ama gönderici amazon olmak zorunda.
Geri