Arama sonuçları: *

1. C

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

şimdi ilk arabam oldugu ıcın cok bilmiyorum ama ara sıra geç durduğu oldu sadece abs devreye girince
  2. C

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

1 sene kullandım ev almak için sattım ilk arabamdı, konunun hepsini okudum gerçekten şakamatik. rsline 17 jantlıydı benimkisi, jant biraz konfordan yiyor ama görünüş o biçim oluyordu. ben hiç bir soırun yaşamadım 20bin km sürdüm adana-mersin arasında otobanda çoğu zzman yakıtı efso al geç başka...
  3. IPHONE 15 PROMAX KOZMETİK 10/10
    Closed

Satılık IPHONE 15 PROMAX KOZMETİK 10/10

15 Promax 256GB Siyah cihazımı 2023 10 Kasımda aldım, Apple store'dan online olarak faturası kutusu mevcuttur. Kozmetik olarak 10/10dur ilk günden bu yana apple'ın kendi kılıfı ve Benks cam ile korudum üzerinde halen benks cam bulunuyor. Bu şekilde vereceğim, kutu içerisinden çıkan örgülü type-c...
    70,000.00 TRY
  4. C

9070xt 7800x3d sisteme cevre ekipmanları onerileri

Neresi kötü tam olarak
  5. C

9070xt 7800x3d sisteme cevre ekipmanları onerileri

wraith mousepad al sunset modeli, kulaklık sony 1000-xm5 al biraz pahalı diğerlerinide kendin bul :p
  6. C

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

100e 10 bile yeter bu devirde. benimkisi çocukkenki imkansızlıklardan kaynaklı geçmişe bir rest
  7. C

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

superonline geliyor siteye, oraya geçeceğim gene 1000e 50.
  8. C

Discordda sesim karşıya giderken kesiliyor

sorun açık şekilde başlıkta, dcde konuşurken çat diye kesiliyor sesim tekrardan susup konuşmaya başlıyorum falan öyle gidiyor ses, fotoğrafın çerçevesindekji yeşil ışıktan da anlayabiliyorum kendim, mikrofonum quadcast ilk nesil. mikrofon tam karşımda monitörün üstünde ve karşıdan konuşmaya göre...
  9. C

FM 26 Geçmiş senelere göre neyi değiştirirse alınabilir olur?

tr spiker için alınabilir bence
  10. C

Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

evet cok memnunum
  11. C

Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

nitro+ al geç uğraşma başka bişeyle nvidiadan bi cacık olmaz bu sene sıvadılar.
  12. C

Oyundayken discordda yayın açınca bilgisayar kitleniyor

Normal şartlarda bir problem yok ama hocami sadece yayın açınca oluyor ve 3 gündür oluyor sadece anlamadım. Bir ayar değiştirmedim donanım hzılandırıcı açıktı yani her zaman
  13. C

yardım edebilecek var mı? imzamdaki sistemde yaşıyorum sorunu.
  14. C

Lol oynarken dcde yayın açıyorum pc donup kitleniyor restart atmam gerekiyor. Önceden olmuyordu 3 gündür böyle oluyor sorunun ne kaynaklı olduğunu nasıl çözebilirim?
  15. C

PUBG'de sağa sola bakınca görüntü bulanması

evet hocam, driverı amdnin cleanstall ile driverları kökten kalıdırp baştan whql sürümünü indirin düzelir bende öyle düzeldi
  16. C

1 milyon civarı bütçeye araç arıyorum

hibrit corollalar ağır kalıyor mu hocam? 1753785842 fabialar güzel ama 1.5lara dayanıyor, o paralara cıkabilsem golf tercih ederim
  17. C

Hocam motosikletten sonra zaten hiç bir araç beni tatmin etmiyor, tek derdim araç gidicem diye ölüp bitmesin.
  18. C

leon aslında güzel, ama aradığım bütçelerdeki kilometreler çok fazla, 170-200k kilometredeki arabalara bu paraları istiyorlar var mı link hocam. poloda biraz küçük geliyor clio da küçüktü. aslında golf tam benlik ama pek iyi bir golf gelmiyor bütçeme sanırım
  19. C

hocam bendeki clio mavi ve rsline janta sahipti, kozmetik olarak çekici geliyordu fakat meganelar çok şirket arabası vibeı veriyor yaşım 23.
  20. C

cliom vardı 1.3 tce olan, ev almak için satmıştım şimdi tazminat davasından para gelicek tekrardan bir araba alacağım, ne önerirsiniz? aslında memnundum araçtan tekrar alabilirim ancak farklı bir araç deneyimlemek istiyorum, 1.2ye kadar zorlarım gibi.
Geri