Arama sonuçları: *

1. C

800 900 bin tl arası araba önerisi

clio 1.3 tce roket gibi gidiyo az yakıyo al geç koçm
  2. C

Oyuncu koltugu onerısı

hawklar büyük hocam ya tipime
  3. C

Oyuncu koltugu onerısı

167 boy-60 kgyim büyük olmayan kaliteli bi koltuk lazım bütçe sınırsız
  4. C

2.500.000 TL'ye kadar araç önerisi

cla200
  5. C

7800x3D ile oyun oynanır mı?

oynarsın bence biostan kapattıysan aç lol falan cok rahat oynarsın bence
  6. C

Monitör Seçimi: Asus ROG, TUF veya Dell Alienware?

çıkarsa direkt iade et. 14 gün geçmeden yoksa cok ugrasırsın benım gıbı
  7. C

ekranda çizgiler çıkıyordu 2 monitörde, birindede siyah ekranda yıldız gibi birsürü parlamalar oluyodu nokta nokta şeklinde.
  8. C

Airbnb güvenilir mi?

evet güvenilir
  9. C

xg27acs sakın alma, bozuk seri söyliyim, totalde 5 tane aldım aynı monitörden 3 lü sistem kurmak için, ilk 3ün 2si sorunlu çıktı iade ettim 2 tane tekrar aldım 1i tekrar bozuk çıktı son olarak gidip oled aldım. asus iyi ama bu monitörde sorun var bence. 2 tane aktif kullanıyorum şuan çok iyi ama...
  10. C

Laptop önerisi arıyorum

max 15k bütçeyle laptop arıyorum. iş için kullanıcam excel vesaire.
  11. C

PS5 ve PS5 Pro rakibi ekran kartı hangisidir?

ne dediğini hiç anlayamadım ama, ps5pro 3070tidan bir tık kötü gpu olarak.
  12. C

Ryzen 9800X3D Bu Fiyatlara Almayın, 9700X Alın

low fpslerden bahsedilmemiş, bilgili olduğunu sanılıp açılan eksik bilgili bir konu. %1 ve %0.1 low fpsler oyunun akıcılığını belirler. doğru ayarlarla stutter azaltılıp çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşanabilir. dislike
  13. C

5700x3d Tam yükte ısı değeri

normal bence
  14. C

Yardım YENİ MONİTÖR ALDIM FAKAT DONMA YAŞIYORUM

aynı sorunu yaşıyorum imzadaki sistemle, format attım geçmedi ramleri değiştim geçmedi anlayamıyorum windowssal bir sorun sanırım
  15. C

Amd 7800x3d ve 9800x3d işlemcilerinin yerine alternatif iyi işlemci arıyorum

bu 2 işlemciye alternatif yok. mevzu sadece sağ üstte yazan fpsiniz değil. %1 low ve %0.1 low fps değerleri zaten bu işlemciyi üste çıkaran şeyler, bu 2 bahsettiğim low fpslerde akıcılık demek vesaire, düzgün pbo, oc, ram oc yapıldığı taktirde 7800x3dyle bile şuandan itibaren 5-6 yıl sistemi...
  16. C

Yardım Ram değişimi sonrası birtakım hatalar

adam ramleri değiştirmiş okumuyor musun yeni aldığı 2 rami kullanıyor
  17. C

2k oled monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpx-27-1-ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWt0zFNm1cfMfUOM_kpDOUfSjD9XnR-WGJQvy53UBbkl6m9r3wb4mSYaAntvEALw_wcB bide bu var farkları nedir 1732729762 bide gysnc yok bunda
  18. C

2k oled monitör tavsiyesi

bütçede problem yok sistemim altta yazıyor öneri bekliyorum
  19. C

Sizce ekran kartım bozuk mu?

klasik amd coil whine sorunu gpudaki, değişim kararı cıkar yenisi gelir gene coilwhine olur falan fistan.. boşuna nvidaya çok para vermiyoruz. 7750xt vardı bir ara oyunu açtığım gibi ötmeye başlıyodu gpu a*
  20. C

Rog b650e-f gaming wifi ram

8k mhz ram alsam mesela şimdi, oc falan ibaresi var ya yanda, herhangi bi işlem yapmama gerek var mı? direkt olarak expoyu açsam 8k verir mi bunun hakkında bilginiz var mı
Top Bottom