Arama sonuçları: *

1. C

Öneri OLED Monitor Onerisi

almışken 4k al bence bu bütçeye. 42kya pg27ucdm aldım ben çok memnunum amazon depo'dan.
  2. C

Çözüldü✓ Donanımım İyi Fakat Cs2'de Düşük FPS Alıyorum. Neden?

tek kanal ramden kaynaklı olabilir belki.
  3. C

R7 9800x3d & RTX 5080 İçin Sıvı Soğutma

hydroshift 2 kare ekranlı var yukarıda birisi önermiş, cok memnunum alabilirsin ses soluk çıkmıyor üzerinde tl fanlar var.
  4. C

4k OLED Monitör Arıyorum.

bana sorduysanız eger ucdmyi aldım hocam ben şuana kadar memnunum bayağı iyi ya. wow olmadım sadece ama ürün on numara. ucwm eylül sonunda stoklarda olacakmış 70k olur. dual mode ve rgb stribe için 30k üste vermek mantıksız olurdu diye düşünüyorum
  5. C

trueblack1000 yokki pg27ucdm benim monitör
  6. C

akşam detaylı inceleyip test edicem hocam hepsini bir ton para verdik kullanalım. hdr seçimleri nasıl olmalı monitörde? hdr400 var console gaming vs, dolby atmos da var
  7. C

consolehdr yapıp dinamik parlaklık diye bi muhabbet var onu açınca daha güzel geldi gözüme, hdrda parlaklık az gibi oluyor çünkü anlamıyorum tam hdr işlerinden.
  8. C

aynı monitör mü hocam?
  9. C

hdr için windows calibrasyon appi ile calibre etmeli miyiz monitörü?
  10. C

forza 6 her şey full+full rtx mtx ne aklına gelirse 12gb tüketiyor ama oyunda vakit geçirdikçe artıyor, arkadaşa 5070 aldık mesela ucu ucuna kurtarıyor oyunda 1-2 saat oynayınca vram şişiyor fps çakılıyor res atması gerekiyor oyuna bilgin olsun 1786967948 hdr denemedim sdr kullanıyorum her zaman...
  11. C

perdeleri çektim hocam zaten, fark ediyor perdeleri çekince. siz bu konulardan anlıyorsunuz DLAA mı iyi dlss quality mod mu? görüntü kalitesi olarak
  12. C

woledden qd-olede geçtiğim için olabilir mi acaba bilemedim. biraz daha deneyimleyeceğim forza oynıcam sımdı.
  13. C

yani 1080pden 2kya geçtiğimde woww olmuştum 2k'dan 4k'ya geçince öyle olmadı pek. yazılar çok güzel geldi sadece öyle söyleyeyim, hitman'e girdim mesela hiç bi fark yok sanki 2kdan
  14. C

ucdm geldi, çok etkilenmedim neden böyle oldu moraller bozuldu valla. @Tayfunns @Loky
  15. C

evet bilgim var redditte falan da gezdim bayağı. bakalım hayırlısı dikkatlice kullanıcaz artık.
  16. C

hallederim ya önemli değil.
  17. C

blackout perdeleri çekerim ben de rahatsız olursam ya. ucdmde bir problem yaşamam heralde temizlik konusunda.
  18. C

amazondan 42'ye aldım hocam. amazon harici teknolojik ürün hiç bir yerden almıyorum prensip olarak. ekranı nasıl temizliyordunuz çizik muhabbetine karşı? ben xg27aqdmg'yi mikro fiber bezi ıslatıp iyice sıkıyorum köşesini nemli hale geliyor yuvarlak yapa yapa temizliyorum.
  19. C

ucdm hakkında tecrübelerinizi dinlemek isterim hocam sizden pazartesi gelicek elime. kablosuda çok kısaymış bide kablo aldık anasını satayım.
  20. C

27inç istiyorum hocam 32 asla istemiyorum bu yüzden ucdm sipariş verdim valla 42kya.
Geri