qd oled bana göre değil ya beğenmedim ben woledden sonra. iade hakkım duruyor 42kya iade edilir mi beklenilir mi ucwmnin fiyatı vs düşer ilerde falan satılır mı ne dersiniz
hocam bu ürünün kaplaması, xg27aqdmg ile benzer veya aynı mı? bir de amazona gelir mi sizce :) 6 taksit çeksek gaming gene bak anasını satayım peşin fiyatına hiç bi taksit seçeneği yok
bu monitörü beklerken ucdm aldım, arada 30k fiyat farkı var anasını satayım hatta 33k. qd oled bana göre değil bunu anladım bu süre zarfında. Wolede tekrar dönmek istiyorum ama bu monitör çok çok pahalı
aah ah her ağızdan bir şey çıkıyor şaka gibi. dostum işlemci bazlı oyun oynayacaksan x3d işlemci almak zorundasın bu uzatılacak bir durum değil. daha önce rekabetçi oyun oynamayıp o akıcılık hissini bilmeyenler 9700x gevelemesi yapmasın :) haricinde ramlerini sr-hynix a-die olarak alırsan aktif...
günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut. 2. ssdyi de gidip gen4 almayım diye gen5 alacağım geleceğe dönük olsun işte.
valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?
wf-1000xm6 kullanıyorum, 5i de kullandım 5 tavsiye etmiyorum ses olarak anc olarak başarılı ama konfor çok kötü. kulaklık malzemesinden dolayı kayıyor kulaktan sürekli