Arama sonuçları: *

1. C

YURTDIŞINDAN KONSOL GETİRME İŞİ

tak calıstır kankam sıkıntı yok
  2. C

Spyne T3 pro iyi mi?

çok ama çok iyi aktif kullanıyorum. hawk fab v6dan geçtim
  3. C

LOL için Monitör tavsiyesi

hocam inçin önemi yok, alışkanlık meselesi imzadaki sistemle sadece lol oynuyorum ben bağımlıyım, 24 veya 27 işini görür ama maksimum 240hz al, 240fps sonrasında bu oyun sapıtıyor bilgin olsun, işlemcin x3d bir işlemciyse 240 hz monitör al 240a sabitle kaymak gibi oynarsın oyunu
  4. C

A sınıfı ehliyet / nk650 zorluk, motor tecrübesi hissiyat taktik yardım

tecrübenin az olduğu motor ağır demenden belli dostum, her gaz kolunda da boşluk olur ancak çok kötü haldedir bindiğin motor büyük ihtimalle, motosikletin ağırlığını yarım debriyaj ve gazla yönetebilmen gerekiyor, istediği kadar ağır olsun önemli değil normalde. ülkemizde maalesef ki eğitim...
  5. C

Hata oldu silin lütfen

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  6. C

Hata oldu silin lütfen

tamam, bunun için kulaklığın çözünür olması, detayları iyi iletmesi gerekiyor, xm5 bunları karşılar diye düşünüyorum.
  7. C

Hata oldu silin lütfen

bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben çok bir fark olmadığını düşünüyorum, zamanına göre en iyisi işte.
  8. C

Hata oldu silin lütfen

olabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın içine, deneyip görmen lazım.
  9. C

Hata oldu silin lütfen

gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş yere fazladan 1.5k verme. Umarım kulağına olur 4-5 sene kulaklık almazsın, telefonun iphone mu android mi
  10. C

İnceleme TWS Kulaklık Kralı Bowers & Wilkins Pi8 İnceleme!

evet, sonyler biraz daha bass ağrılıklı bir karaktere sahip doğru, fakat bana göre crystal clear ses kalitesine sahip sony xm5, eq ile çok çok iyi bir seviyeye gelebiliyor. istediğiniz tarza büründürürsünüz. vokaller şahane. 8khz bölgesini biraz arttırıp, bassları kısarsanız istediğiniz şekile...
  11. C

Hata oldu silin lütfen

en doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu nedenle çok üzülerek iade ettim. 2 gün önce almanyadan yeni modeli olan wf-1000xm6'yı sipariş ettim kuzenim getiricek sabırsızlıkla...
  12. C

hocam airpods pro 3 ancde çok ama çok başarılı bizzat test ettim, sony wh-1000xm5 sahibiyim onun kadar vardı şimdi wf-1000xm6da %2 farkla daha kötüymüş ap3'e göre, wf-1000xm5 olanı da satın aldım metaryalinden kaynaklı parlak oldugu ıcın kayıyordu kulaktan iade ettim, ses kalitesi çok ama çok...
  13. C

Hata oldu silin lütfen

kendim w11de ap2 kullanıyorum. ses kalitesi olarak asla parasını haketmiyor. ancsi de ortalama diyebiliriz. ap3 de test ettim anc olarak çok üstüne koymuşlar ama ses kalitesi olarak maalesef ki iyi değil airpodslar. kodekleri çok yetersiz kalıyor. iyi bir kulaklık kullanmayanlar airpodsları...
  14. C

bw px7 s2 kullandım abimde vardı, ben ses karakteri olarak beğenmiyorum maalesef bu kulaklıkları. kendim sony kulanıyorum cok da memnunum. ben de sese cok düskün birisiyim. her kulaklıgıma özel eq yapıyorum. hali hazırla wh-1000xm5 kulaklıklarım var, şimdide wf-1000xm6 yeni çıkan kulak içi...
  15. C

Lian Li Beyaz Sistem Toplama Bi Allahın Kulu Yok Yardım Edicek :(

hocam, 6 tane fan reverse blade alıcaksın, 1 tane normal alıcaksın 6 taneyi öne ve alta takıcan, 1 tane normal olanı da egzoza takıcan 1772754459 ayrıca, görselde gördüğün fanlar TL beyaz renk fanlar, sadece dıştan çizgi şeklinde rgbsi olanlar bunlar, sl olunca içeridede ışık oluyor ordan ayırt...
  16. C

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.5K RTX 5090 150-153K Vatan

vay arkadaş, 1 ay önce vatandan 91kya astral aldım ben şimdi tuf o para indirimli hali :D
  17. C

Yardım Japonya'dan Ne Alınır: Tavsiyeler ve Fiyatlar

bana sony wf-1000xm6 aldırabilirsin :D
  18. C

ARORA SPECIAL 125 ile Kuryelik Yapılır mı?

şimdiden geçmiş olsun, yukarıdaki arkadaşa yüklenmişsin ama çok ama çok haklı, 2 teker üstünde her şey kafada biter, kaza geliyorum demez orası ayrı. bu kafayla motosiklete binmemeni öneririm, abssiz motosiklete binilmez, ucuz etin yahnisi de yavan olur bu da kulağına küpe olsun. kaza yaparım...
  19. C

Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım

ne alaka kardeşim insanların görünüşüne göre dayak mı atılır? veya sürdüğü motora göre? belki efendi biris ama parası cgye yetti ne var bunda? kask takmamaktan yazsın cezayı geçsin dövmek ne? saçma sapan savunmalar yapmayın
  20. C

Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım

büyük ihtimalle adanadasın :)
Geri