Arama sonuçları: *

1. I

24 inç mi 27 inç mi oyun için hangisi daha iyi

2 monitör arasında kaldım çoğunlukla oyun oynarım arada film izlerim 27 inç büyük olduğu için pikseller yakında belli oluyormuş ne yapca mı bilmiyorum yılbaşı geçmeden monitör almak istiyorum...
  2. I

Hesap açarken hangi bankayı uzun vadede tercih etmeliyim

İnternetten alışveriş ve marketlerde temassız alışveriş yapmak için uygun bir banka arıyorum ayrıetten kredi kartı alıp puan yükselterek geleceğe yatarım yapmak istiyorum şuanda lise mezunuyum ve üni hazırlanıyorum bana kredi kartı veren banka tek garantı limit 1500 almalımıyım veya bir ise...
  3. I

Ziraat bankası kredi kartı

Sen almışın platinum sun :D
  4. I

Ziraat bankası kredi kartı

Beyler ben ziraat kredi kartı başvurusu yapcam fakat 3 tane kart seçeneği var bankkart gold kart ve platinum kart var aralarındaki farkı merak ediyorum acaba limit farkımı var
  5. I

Euro Truck Simulator 2 Dlc

Sence hangilerini almalıyım
  6. I

Euro Truck Simulator 2 Dlc

Beyler sizce ets 2 nin hangi dlc almalıyım şuan indirime girdi ve sanırım bu aksam bitcek
  7. I

m2 ssd sizce almalımıyım?

Tek çalışır derken sata ssd hdd olmadan bir süre sonra çalışmıyormu tam anlamadım
  8. I

10400 + GTX 1660S Sistem İyi mi?

Özellikler İntel 10400 i5 Palit gtx 1660 super msi b 450 pro a 16 gb ram 300 mhz cl15 sizce sistemde dar boğaz söz konusu olurmu yada beni ne kadar uzun süre götürür
  9. I

Gaming Gen para iadesi sıkıntısı

Evet parayı göndermiyorlarmıs bu sıkıntıyı 2 veya 3 kisiyle daha yaşıyormus bende o kisileri merak ettim belki yazarlar dedim her gün arıyorum soruyorum dar bogaz yapıyorum
  10. I

Evet 1610716609 Sabah arayınca ulaşılıyor
  11. I

Devrik değil yıkık bir cümle kurdum senin için
  12. I

Beyler gaming gen iade konusunda sıkıntı yasıyormus benle yasıyor şuan başka yasanyanlar yazabilirmi 3 kişi falan var dedi gaming gen 1.5 haftadır paramı almak icin cabalıyorum
  13. I

Gaming Gen iade yapmıyor

Haklında cogu Youtuber kefil oldu bizde güvendik bu haldeyiz 1610548230 Saat geç 1.30 arıyorum acmıyorlar 2 telefondan aradım
  14. I

Gaming Gen iade yapmıyor

yarın sonkez deniycem acmazlar sikayet etcem bosuna ugrastırıyor
  15. I

Gaming Gen iade yapmıyor

a acsalar diycemde acmıyolar 1 saatir arıyorum
  16. I

Gaming Gen iade yapmıyor

aradım yanlıslık var dediler sonra biz sizi arıycaz dediler fakat aramadılar ben aradım iade eetik dediler fakat isim falan sormadılar bankamı aradım beklemekte olan bir iade yoktur dedi
  17. I

Gaming Gen iade yapmıyor

evette banka 20 ocak günü ödeme istiyor
  18. I

Gaming Gen iade yapmıyor

gaming genden yaklasık 1 bucuk hafta önce pc aldım pazartesi aksamı alıp salı sabahı iptal ettim ve hala para iadesi yapmıyorlar aradım dün yanlıslık yapmıslar dediler biz sizi arıycaz dediler ve aramadılar ben aradım sonra iade ettik dediler ama ne referans numarsı vermediler e posta...
  19. I

Gaming Gen Dolandırıcı Mı? (sanırım)

eyw icim ferahladı kardeşim bu konuda bilgin varmı bana yardımcı olabilirsin
  20. I

Gaming Gen Dolandırıcı Mı? (sanırım)

benden böyle bir şey istemediler ama denerim eyw cok yardımcı oldun
Geri