Arama sonuçları: *

• Users: Teurr
  • Order by date
  1. T

Upload Hizli Bilgisayar Sikinti

Merhabalar ben 30-40mbps arasi upload aliyorum. Eskiden bir sorun yoktu ama artik upload cok yavasladi yani internet hizi olarak hala ayni ama fotograf video falan artik kat kat gec upload oluyor. Bilgisayardan kaynakli diye dusunuyorum.
  2. T

Öneri R7 3700X EKRAN KARTI ÖNERİSİ

önceliğim youtube kitle kazanırsam twitch de geçerim
  3. T

neden kötü hocam 1660 ti bence 1080p için ideal bir kart
  4. T

AMD yönelmek istemiyorum driver sorunları falan varmış NVIDIA alacağım kesin
  5. T

Merhaba arkadaşlar kısaca sistemimi özet geçmek istiyorum R7 3700X B450 16 GB 3200 MHz CL16 2x8 750W 80+ Bronze Arkadaşlar şu an sistemimde 1050 Ti kullanıyorum. Yaza kadar 5000 TL gibi param olucak ekran kartı konusunda gidip geliyorum. Öncelikle youtube/twitch ile uğraşacağım aklımda 2 tane...
  6. T

İnceleme COOLER MASTER TD500

aga olmuyo işte ac moduda yok
  7. T

rog strix b450-f gaming anakartim var ac modunu bir turlu bulamadim yardim edermisiniz 1615648584 b450-f gaming anakart var ac moduna nasil aldin bende oyle bir yer yok
  8. T

reis nasıl ac moduna alıcaz
  9. T

COOLER MASTER TD500 FAN SESİ SORUNU

işte %50'nin altına inmiyor fanlar kapata bilirmiyim acaba? 1615646899 PWM MODA ALIRSAM BİR ŞEY OLURMU 3 PİN OLARAK TAKILI AMA?
  10. T

COOLER MASTER TD500 FAN SESİ SORUNU

Merhaba arkadaşlar bu gün TD500 Mesh kasalı sistemimi bitirdim ve kullanıyorum. 3 pin fan bağlantısıyla geldi ve anakarta bağladım ama ön fanlar aşırı sesli çalışıyor. 3 pin olduğu için biostan pwm yapmadım ve dc modunda yüzde 50 yükün altında çalışmıyor lütfen yardım ede bilirmisiniz
  11. T

İTOPYA YANLIŞ ADRES YAZDIM

ver reis fldlöfösöflls
  12. T

fark nedir 20-50 taş çatlasa 100tl o kadar da önemli değil 1614250049 cidden yaptınız mı yoksa şaka mı yaptınız
  13. T

mng kargo ile gelicekti en kötü kargo şirketi
  14. T

🤣
  15. T

Arkadaşlar az önce İtopyadan Cooler Master TD500 Mesh kasa sipariş etdim. yalnız İstanbul Anadolu yerine Avrupa seçtim ama ilçe açık adres hepsi doğru. Sizce getirmeme veya yanlış kargo sorunu olurmu
  16. T

Yardım EN İYİ KARGO YAPAN MAĞAZA

[YARDIM POSTU] Sadece bilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim Öncelikle merhaba değerli arkadaşlar. Kuracağım sistem için Cooler Master TD500 Mesh White kasa almaya karar verdim. Yurt dışında yaşıyorum, bulunduğum ülkede bu ürün olmadığı için Türkiyeden kargoyla getizdireceğim. İtopya...
  17. T

SYS_FAN VE CHA_FAN FAN SORUNU

Arkadaşlar herkese merhaba. Bende ASUS ROG STRIX B450-F GAMING anakart var kasa olarak Cooler Master TD500 Mesh White alıcam şimdi kullanım kılavuzunu okurken aklıma bir şey takıldı. Kasa kılavuzunda kasanın fanlarını SYS_FAN girişine takmamı gösteriyor ama benim anakartımda öyle bir giriş yok...
  18. T

Yardım RTX 3060 Ti Uyumlu PSU

psu zaten 750w 80+ bronze ben psu önerisi istemedim ki 1612368058 psu var zaten? psudaki kabloları atıb uyumluluk sordum
  19. T

Yardım RTX 3060 Ti Uyumlu PSU

Merhaba gençler ben ASUS ROG STRIX 3060 Ti ve ya MSI GAMING X TRIO 3060 Ti ekran kartı almayı düşünüyorum psu’da bu kablolar var. Bu ekran kartlarına burdaki kablolar uyucak mıdır?
  20. T

FiveM Başlamaya Değermi?

FiveM saati 1000+ olan biri olarak söylüyorum. Oynayacaksan 8born gibi sosyal rp sunucularında oyna diğer tüm sunucularda 10 yaşında çocuk millete racon kesiyor
Top Bottom