Arama sonuçları: *

1. HacıSOFU

🔥İndirim TRENDYOL YEMEK 400 - 200 GELDİ (28.02.26)

İftarı 2 saat sonra yap (!) :D
  2. HacıSOFU

Yardım 9800X3D mi 9850X3D mi ?

Değmez farka aradaki farka 360 lik sivi soğutma alırım.
  3. HacıSOFU

R5 5600 stok fan ile çok ısınıyor hangi fanı almalıyım

Bunu alabilirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/565751/thermalright-assassin-x-120-refined-se-white-argb-tl-c12cw-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-beyaz-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  4. HacıSOFU

ryzen 5 5600 overclock

Olurum mosfet soğutucusu olan model değil mi? Ya yeni konu açın ya da özelden yazın.
  5. HacıSOFU

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

Ondan bişe olmaz. Hatta arızalı bir anakarttan benzer bir mandalı bulup takabilirsin.
  6. HacıSOFU

🔥İndirim 70gr termal macun 149₺

70 gr ı mahalle pc cisi olsan 2 yılda bitiremezsin normak kullanıcıya 30 sene gider bu 🤣🤣
  7. HacıSOFU

Çözüldü✓ Pcde önce neyi değiştirmeliyim

HERŞEYİ... Sat komple 2. Ele yenisini diz.
  8. HacıSOFU

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

Sadece mandalda ise sorun Çalışır.
  9. HacıSOFU

Yardım INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı

3-5k ekleyip taksitli 9060 XT alabiliyorken arc denen karta para bayılmak saçmalık geliyor bana... Arc savunan bazı Süper arkadaşlar var 2. Ele satayım desen değer kaybı bile çok fazla olacak hele AMD bile zor satılıyorken bi de hemen satma sorunu var...
  10. HacıSOFU

4K GRAFİK RDR2 6600xt ve 5600 işlemci

Bİ 200 FPS ALIR 4K ULTRADA (!) Hocam 1080p ultrada 60 ı zor alıyor o kart....
  11. HacıSOFU

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Sistem geliştikçe zevk azalıyor bu bir gerçek.
  12. HacıSOFU

Anakart ekran kartı yandı

Bu konudaki arkadaş emin olmmakla birlikte v2 olduğunu yazmış. 1771803422 Burda
  13. HacıSOFU

Hangi eleman dediyse helal olsun ona :) 1771799561 Sen yine de ara ara kontrol et sistemi.
  14. HacıSOFU

https://www.gaming.gen.tr/urun/560637/thermalright-frozen-edge-360-white-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Beyaz da fazla seçenek yok. Bunu alabilirsin.
  15. HacıSOFU

240mm mi? Kolayı var fan arızalandığı için ver garantiye para iadesi iste bunlarda fan sorunu ve sıvı kaçırma kronik diye. 1771796409 Bir kaç tane de insanın sorununu ss al koy linkini de yapıştır savunma olarak. 1771796432 Kendi sorununu da yaz kesinlikle para iadesi istediğini de belirt.
  16. HacıSOFU

indirim konusunu görmedim alınır mı diye paylaşan ve sivi soğutma önderisi olan konularda öneren arkadaşlara yazdım. İndirim konusunu görsem asla almayın yazardım... Tonla sorun yaşayan var bedava verseler takılmaz sisteme şimdi ya da 3 gün sonra patlamayacağının Hakem heyetine başvurman lazım...
  17. HacıSOFU

indirim konusunu görmedim, alınır mı diye paylaşan ve sivi soğutma önerisi isteyen konularda öneren arkadaşlara yazdım. İndirim konusunu görsem asla almayın yazardım... Tonla sorun yaşayan var bedava verseler takılmaz sisteme şimdi ya da 3 gün sonra patlamayacağının hiçbir garantisi yok...
  18. HacıSOFU

Hocam bu tarz şeylerde önce k9nu açın lütfen ben olur baska bilgili arkadaşlar olur etiket atın yardımcı olalım. Araştırmanızı iyi yapın çok önemli parça seçimi.
  19. HacıSOFU

Sıvı temaslı olduğu için hiçbir şey yapmayacaklardır. Sıvı soğutma nedir söyleyin de almayalım.... 1771768632 Ben diyordum almayın şu sıvı soğutmayı sistemi çöp eder su sızıyor diye dinlemiyorlardı insanlar.... (Çin malı dandik sıvı soğutma alacağınıza gidin hava soğutma alın ya da ille sıvı...
Geri