Arama sonuçları: *

1. ~ | N e w A | ~

Ne yapacağını bilememek

arkadaşlar günümüzde artık her şey o kadar fazlaki ne yapacağımı bilmiyorum dijital pazarlama var millete 200-300 tiye e kitap tabiri caizse hayal kitabı satıyorlar YouTube deseniz oturmak için yıllar lazım e ticaret deseniz önüne gelen yapıyor borsa deseniz manipülatif trade deseniz elde var...
  2. ~ | N e w A | ~

Bu parayla ne yapılabilir ?

Kanka 1 milyona nasıl ulaştın taktik ver be 😃
  3. ~ | N e w A | ~

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Oda iyiymiş demekki firmalar arasında değişiklik oluyor 1730576798 Hocam aslında emlak işini düşünüyorum hayırlısı hakkımda bakalım kısmetimizde ne var
  4. ~ | N e w A | ~

Onuda listeye ekledim 2000 dolarda iyiymiş teşekkür ederim tavsiyen için hocam çok şükür ölüm kalim meselesi değil sadece gençliğin verdiği para hırsı ve zamanimi iyi yönetmeyi istemek 1730575857 Yani benim bünye kaldırırda kaza konusunda doğru diyorsun kaza yaparsam kötü olur cidden
  5. ~ | N e w A | ~

Dediğine katılıyorum hocam şuan kendimce plan proje yapıyorum kar kış olayında haklısın 👍🏻
  6. ~ | N e w A | ~

Acaba migrosta 100 veya 85 net kazanilirmi 15 saat ile
  7. ~ | N e w A | ~

Evet onu bende düşündüm hatta kaza yaptığını belirtip ordanda nasiplenebiliyormussun ama ben yinede giderlere ekledim çünkü evdeki hesap cidden çarşıya uymuyor ama dediğine katılıyorum 👍🏻 dikkate alacağım 1730562149 13 saat kaldırıyor emir altında 15 saat kendi işimde çocuk oyuncağı gibi olur...
  8. ~ | N e w A | ~

Hocam dediğine katılmıyorum ben 7 gün akşam 7den sabah 8e kadar çalışıyorum 35 alıyorum beden işçisi olarak imkanın yoksa zora düştüğün zaman öyle bir calisiyorsunki ne yazık. Zaten 2 gün tatil verme sebebim motor arıza yapar bakıma girer tarzı motor sıkıntı vermese 2 gün bile vermem
  9. ~ | N e w A | ~

Hocam dediklerine harfiyen katılıyorum ben her hafta para yatar yatmaz anneme veya babamın hesabına atmayı düşünüyorum senin ortalama 10 ayı bölsek param pirçik calistigin halde 39 bine geliyor aylık ben musatti Siena düşünüyorum sıfır şekilde 👍🏻
  10. ~ | N e w A | ~

Hocam öncelikle cok sagol değerli yorumun için çünkü sen beni anlıyorsun biliyorsun herseyden önce tecrübe etmişsin evet dediğine katılıyorum ben istanbuldayim hatta en yogun olan ve anasubesi olan kucukcekmecedeyim 13 saat çalışıyorum emir altında 2 saat daha eklemek benim için zor olmaz...
  11. ~ | N e w A | ~

Hocam bunu biliyorum ama başka çarem yok. “ biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” biliyorum tabiiki zorluğu var emek olmadanda yemek olmuyor 1730560900 Teşekkür ederim hocam yinede <3
  12. ~ | N e w A | ~

İste hesabım gerçekçimi eğer gerçekçi ise girişmeyi düşünüyorum
  13. ~ | N e w A | ~

Hocam kendimi 1 yıl boyunca sıkmam lazım 13 saat kaldırıyor 15 saat kendi işimde banko kaldırıp Allahın izniyle 🙂
  14. ~ | N e w A | ~

Arkadaşlar ben kendimce şöyle bir hesap yaptım sizce gerçeklik yani varmıdır yoksa yanlış bir hesapmı yaptım işin içinde olan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Günlük 15 saat çalışma Ayda 28 gün çalışma 7 gün çalışma 2 haftada 1 izin 09:00 - 00:00 1 saatte kazanç ortalama 235...
  15. ~ | N e w A | ~

MacBook laptobum ne kadar eder

Başka ne tür bilgiler lazim sana vereyim hocam
  16. ~ | N e w A | ~

Evde bişeyi nasıl en iyi nasıl saklarsınız

Bende evde puff saklıyordum eskiden. Bazanın altında bilgisayar kutusu vardı onun icindede yazıcının kutusu vardı onun içine koyuyordum 😂 matruska gubi iç içe oluyordu
  17. ~ | N e w A | ~

Teklifin nedir hocam orijinal şarj makinesi ve kutusu bulunmakta hatta faturası bile duruyor 😃
  18. ~ | N e w A | ~

Arkadaşlar MacBook Pro 2017 512gb laptobum var i7 işlemci var 16gb ram var hiç bir sıkıntısı yok pil sadece değişen pil devri 24 orijinal şarj aleti kablosu var yanında orijinal magic mouseda var sizce bunlar ne kadar eder bu gruba ayrı fiyat verin Ayri olarakta kullanılmayan bir tane iPhone...
  19. ~ | N e w A | ~

Onvo scooterim ne eder ?

İstanbuldayim kanka valla bende nakit olsa çok iyi olur ticaretimiz olur insallah 1730126942 Ama istersen dolaptan ilan açarım
  20. ~ | N e w A | ~

Onvo scooterim ne eder ?

Nerede satabilirim 24k okeyim çok paraya ihtiyacım var
Top Bottom