Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Epic Games Battlefield 2042 47,99 TL

48 TL olmadan alın. şaka bi yana geçen sonbahar indirimlerinde Steam'den 4.79 dolara almıştım 🥲
  2. M

İstediğim programın internet erişimini engelleme

Ubisoft gibi oyun platformlarında paylaşımlı hesaplar kullanıyorum ama bunlarda Steam gibi çevrimdışı modu yok yani çevrimiçi modda bu yüzden bazen diğer oyun oynayanların saveleriyle karışma veya oyundan atma gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Normalde direk ayarlardan Ethernet bağlantısını kesip...
  3. M

PCIe Gen 3x4 PCIe Gen 4x arasındaki fark büyük müdür

crystal disk mark sonuçlarını paylaşabilir misin
  4. M

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

p2w ne demek 1733233597 pardon hocam jenerasyon derken ne demek istediğini anlamamışım
  5. M

Hocam benim bir hesabım varmış zaten eskiden açtığım unutmuşum ona girmeye çalışıyorum da Something went wrong... hatası veriyor düzeltmeye çalışıyorum. 1733182944 Saruca82 hocam nickim ekleyebilirsiniz ama ben şimdi yatıyorum sabah okul var indirmeye bırakacam oyunu
  6. M

Tabi olur şu an EA Games hesabı açıyorum adımı ne seçsem diye düşünüyorum normalde MeReKGs67 kullanırım hep ama değişiklik olsun dedim
  7. M

Çok faktör var anladım. Birisi şöyle demiş: Diğer BF oyunlarına kıyasla 2042 çok daha basit kalıyor. CoD oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Siz ne dersiniz? Yani bunu oynama kolaylığı açısından mı demiş acaba Bu arada steamden bf2042 ve bf1 epicten de BF5'i almış bulunmaktayım :)
  8. M

Dedim şimdi eklentilerle başlarsam oyuna daha kolay olur benim için falan ama gene afallarım büyük ihtimal :D
  9. M

Anladım eklenti işi basit iş diyorsunuz senin önceliğin temelini öğren diyorsunuz
  10. M

Hmm anladığım kadarıyla zaten oyunda belli silahlarda ustalaşıyorsun öyle her silahı kullanayım olmuyor :)
  11. M

çok uzun sürüyor mu bu işlem uğraştıracaksa çok 160 TL daha verip öyle alayım xD
  12. M

Anladım sadece "Get 100 kills with Rm68 to get the SKS. weapon." mesela SKS'yi açmak için Rm68 ile 100 öldürme yapmam gerekiyor bunun gibi kilitleri açıyormuş elite versiyonu. 160 TL'yi bunun için vermek pek mantıklı değil zaten oyunda hoşuna gider silah açmak herhalde :D
  13. M

Herkes aynı haritaları oynuyor yani ayrıcalık yok
  14. M

BF4'ten de vazgeçtim sanki hepsini bir anda oynayacam 3 tane yeter de artar 1 5 ve 2042. Elite versiyon da farklı haritalar falan yok mu diyecektim siz yok demişsiniz Burası aklımı karıştırdı dedim 17 harita mı ekliyor gerçekten
  15. M

Epic'te BF 2042 Elite Edition da varmış 319 liraya fark eder mi standart sürüme göre eğer deyecekse bf4 almayıp BF1 BF5 ve 2042 Elite Edition alıcam Hocam tam yukarıyı yazıyordum siz BF4'ü söylediniz.peki size de sorayım Elite Edition almaya değer mi? Bu arada her oyununda zaten mevcut bir...
  16. M

O zaman hocam BF4 BF1 BF 2042'yi steamden alıyorum BF V'i de epicten 35 TL gibi komik bir fiyatta olduğu için alıyorum 400 TL'ye işi kapatıyorum hayırlı olsun :D BF3'ü BF4 gibi olduğu için almıyorum bir de 2042 ile aynı fiyatta ilginç
  17. M

bi fark yok diyorsun yani bf3 ila 4 arasında 1733176391 Hocam ben sadece online için soruyorum hikaye önemli değil :)
  18. M

Hocam 3 dışında hepsini alacam galiba. 3 çok eski kalıyor değil mi
  19. M

BFV oynamışlığım var hocam biraz onda mesela şehir içinde tankla savaşmak çok iyi oluyordu. BF V'e göre daha mı kaotik BF 2042 hatta en kaotik BF oyunu diyebilir miyiz :) Bir de mekanikleri oyunun mantığı öğrenmesi zor mu ne yapmalıyız hangi asker tipinin olayı ne falan 1733174797 Ben genellikle...
Top Bottom