Arama sonuçları: *

1. A

Behavior:Win32/Hive.ZY nedir ?

Bende de çıkıyor şu an virüs mu anlamıyorum?
  2. A

Ryzen 5 3400G İşlemcinin FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

Hocam sıkıntı çözüldü mü? Deneme şansınız oldu mu? Bende aynı sıkıntıdan muzdaripim.
  3. A

Çözüldü✓ Cpu ve Gpu mhz düşüşü

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. 2400G kullanıyorum 92 dereceleri gördüğüm için iyi para bayılarak işlemcide soğutucu değiştim(cooler master kule tipi). Soğutucu değişmeden drop sorunu yaşamıyordum. İşlemci yükte OC li iken 74 dereceyi aşmamasına rağmen GPU 200 mhz ye düşüp yükseliyor. İşim...
  4. A

VSOC MOS SICAKLIĞI 81 DERECE OLDUĞUNDA THERMAL THROTTLING OLUYOR

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. 2400G kullanıyorum 92 dereceleri gördüğüm için iyi para bayılarak işlemcide soğutucu değiştim(cooler master kule tipi). Soğutucu değişmeden drop sorunu yaşamıyordum. İşlemci yükte OC li iken 74 dereceyi aşmamasına rağmen GPU 200 mhz ye düşüp yükseliyor. İşim...
  5. A

İşlemcilerde Yeni Soğutucu Sonrası Fps Drop Problemi (RYZEN APU)

Değerli forum üyeleri merhaba, Yaklaşık 1 sene önce APU bilgisayar topladım. OC rehberlerine göre grafik işlemcisini sıkıntısız bir şekilde OC ettim ve stok fan ile akıcı bir şekilde kullanıyordum. Fazla oyun oynayan biri değilim arada CS:GO da arkadaşlarla maç atıyorum. Bir maç sonrası işlemci...
  6. A

Ram Alacağım, (Gigabyte b450m-s2h) ile (Gskill Ripjaws 3200c16s-8gvkb) Uyumlumudur.

Bir satıcıdan rica ettim testi yaptı. "Hynix" chipler kullanılıyor. Peki overclock ile 3600'u görebilir miyiz?
  7. A

Ram Alacağım, (Gigabyte b450m-s2h) ile (Gskill Ripjaws 3200c16s-8gvkb) Uyumlumudur.

Hocam merhaba, İlgili ram 3200 mhz cl 16. Yabancı forumlarda testleri inceledim sonu "S" değilde "D" olanlar Samsung b-die kullanıyor denmiş. Ama bu model için kesin bir yerde bilgi yok malesef kullanan arkadaşların "Thaiphoon Burner" ile desteklerini bekliyoruz.
  8. A

Peki ilgili ramin Chipsetini bilen var mı? Samsung B-die mı? Samsung C-die mı? Micron mu? Hynix Mi?
  9. A

Merhaba Forum üyeleri, İlgili rami destekli ram pdf'sinde göremedim. Aynı B450 Chipset'e sahip MSI veya Asus anakartlarda müşteri yorumlarına göre uyumlu çalışmıyormuş. Bu 2'li çok satanlar arasında, bu kombini sorunsuz kullanan var mı?
  10. A

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

1. 3000-3500 TL bandında stok sorunu olmayacak bir KASA. 2. Herkesin alabilmesi içinde alım sayısı 1 ile sınırlandırılması.
  11. A

Donanım Arsivi V5 Ne Zaman Gelecek?

Merhaba, Aranıza yeni katıldım. İşim gereği sürekli PC başında duramadığım için erkenden yakalamış olsam da Aralık sonundaki 4899 TL lik monitörlü sistemi kaçırdım(Site çöktü vs.). Monitörü satıp 3400TL dek getirmeyi planlıyordum yetişemedim. :) 2. el bir sistem buldum 3000 TL ye. Ama...
Geri