Arama sonuçları: *

• Users: oaK´
  • Order by date
  1. oaK´

Yurtdışı iphone alacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir?

nasıl hocam memnun musun? açıklamada çift fiziksel sim ZA model yazıyordu bu arada güncelleme ve destek konusundan kastın nedir updateler 1 ay fln geç mi geliyor
  2. oaK´

Yurtdışı iphone alacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir?

hocamlar 25kya 90 pil 15 pro buldum siyah, sadece telefon kutusu vs yokmuş dikkat etmem gereken şeyler var mı alırken? mağazadan alacağım 2. el
  3. oaK´

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

atar mısın hocam
  4. oaK´

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

hocamlar yd iphone 17 almak istiyorum, istanbuldayım ancak nereden alsam bilmiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bi yer var mı?
  5. oaK´

Max 30k telefon önerisi

Selamlar arkadaşım için gerekiyor ikinci el veya yurtdışı olmayacak 30kyı geçmemesi gerekiyormuş
  6. oaK´

❌İndirim Bitti! 🔥Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W 94TL🔥

şöyle yüksek hızları destekleyen uzun ömürlü bi kablo arıyorum var mıdır? örgü kablo falan applelar ile uyumlu
  7. oaK´

İphone 16e sepete eklememe sorunu

link var mı
  8. oaK´

Ücretsiz logo yapma uygulaması

recraft.ai
  9. oaK´

Öneri Max 40k laptop önerisi gerekiyor

hahah, inşallah hocam
  10. oaK´

Öneri Max 40k laptop önerisi gerekiyor

Selamlar arkadaş için laptop önerisi gerekiyor max bütçesi 40k, üstü yok sanırım oyun ve tasarım programları için almak istiyor, en mantıklı seçenek hangisi olur?
  11. oaK´

Framer ile websitemi güncelledim.

hocam benim websitem productized service olarak geçiyor, yani bahsettiğiniz müşteriyi cezbetme olayını benim başka şekillerde yapmam gerek midjourney b2c bir yapay zeka benim ki b2b design studio yani ister istemez tasarım dilinde farklılıklar olacak + ben bu site sayesinde zaten iş alıyorum...
  12. oaK´

anlamadım hocam
  13. oaK´

Çok teşekkür ederim yorum için, logoyu bir süre böyle tutacağım içime sindi açıkçası. Ama aklımda bulunsun tekrardan teşekkürler
  14. oaK´

Bi süredir üzerine çalışıyordum. Önceki hali ile çok kaliteli işler başardım o yüzden yeni tasarıma çok özendim https://www.reflow.tr/
  15. oaK´

Çözüldü✓ Macbooka bi bardak kola döküldü?!?!

pcyi servisten aldım şimdi bir vidasını gevşek takmış klavyeyide temizlememiş 5k aldı 1760976125 en azından çalışıyor ama verdiğimde de çalışıyordu şüpheli momentlardan birisi
  16. oaK´

bi daha yemek yemem gibi duruyor KFDPOGKDFPSO
  17. oaK´

hocam kola döküldü ısı + şekerin birleşmesi iyi olmaz gibi geliyor 1760748763 teşekkür ederim hocam böyle yapayım bari altına bez koyayım yarında açıldığı gibi servise uçarım büyük ihtimal allahsız pepsi ekmek teknemize göz koydu ya :kekw:
Geri