Arama sonuçları: *

• Users: tahay
  • Order by date
  1. tahay

Çözüldü✓ Laptop önerisinde bulunur musunuz

Tamamdır teşekkürler
  2. tahay

Ilk attığın iyidir o zaman
  3. tahay

Net bir bütçe yok dediğim gibi sorun çıkarmicak yeterlilikte bı laptop yeter masaüstü var zaten sadece taşınabilirlik için istiyorum 1702732258 Ve de öyle düşünmüştüm ekstra depolama ayarlarim o sorun değil
  4. tahay

Yazılım öğrenmek istiyorum bunun için minimum yeterlilikte bı laptop önerir misiniz
  5. tahay

Kick Boks mu tekvando mu

taekwondo o kadar zor değil asında sıkı çalışırsan zor gelen tekmeleri de atabilirsin ama yaşa da bağlı olarak değişir ergenlik çağını geçtiysen taekwondo zor gelir esneklik açısından vs. ayrıca alt yapı da önemli bunlara göre sen kararını verirsin kickbox çok daha serttir ayrıetten(siyah kuşak...
  6. tahay

45-46k hazır sistem tavsiyesi

tamamdır sağol
  7. tahay

bütçe yetiyor bir de soğutma için MSI MAG CORELIQUID P240 240 mm daha iyi olur mu
  8. tahay

upup
  9. tahay

hazır var mı bildiğin baktım bi kaç sisteme ama çok anlamıyorum ben
  10. tahay

up+
  11. tahay

45k-46k sistem önerisi

up+ 1700854715 upup
  12. tahay

45-46k lık bir bütçem var(monitör soğutma ve ekipman dışında soğutmalı sistem için daha fazla bütçe ayırabilirim) hazır veya toplama sistem önerebilir misiniz teşekkürler
  13. tahay

45k-46k sistem önerisi

Merhaba arkadşlar özeleştirmeler dahil 45k-46k lık bi bütçem var(monitör ekipman soğutma dahil değil soğtmalı sistemle bütçe artabilir) bilgisayar almak isiyrum hazır veya toplama fark etmez teşekkürler
  14. tahay

yurtdışından telefonun IMEI kaydı

daha getirmedim bi iki gün içinde alacam galaxy s22
  15. tahay

yurtdışından telefonun IMEI kaydı

yurtdışından telefon getirtip e-sim kullanırsam imei kaydını yapmam gerekir mi?
  16. tahay

ekstra bir ssd alıcam öneride bulunur musunuz

sistemde hali hazırda kioxia exceria nvme m2 var
  17. tahay

18. tahay

Toplama pc önerisi yapabilir misiniz

19 bin tl butcem var oyun yazilim ve render (oyun yazilim agirlikli) icin bir pc toplayacağım monitor klavye mouse dahil
  19. tahay

16800 e sistem önerir misiniz

Oyun yazilim ve render (Oyun ve yazilim ön planada) olacak sekilde bir sistem toplamak istiyorum yardim ederseniz sevinirim suanlik apu toplasamda olur ekran kartini daha sonraya fiyatlar biraz daha inenene kadar bekleyebilirim monitor klavye ve mouse dahil
  20. tahay

iPad i monitör olarak kullanmak (xdisplay'i indirmeyin

nasıl sabitleniyor
Top Bottom