Arama sonuçları: *

1. K

böyle bir şey olmaz dimi ?

Premium paket satışı kapalı halen :D
  2. K

böyle bir şey olmaz dimi ?

Bana mail geldi alabilirsin diye ama alamıyorum :D
  3. K

Geforce Now Paket Kaybı Sorunu Neden Böyle ?

Öyle yapacam artık. Ankarada ki internetim 100mb Orda da aynı sorunu yaşıyordum da bilmiyorum niye böyle gösteriyor anlaması güç doğrusu
  4. K

ping'e de razı oldum paket kaybı düşünce :D :D
  5. K

İşin garibi şu vpn de kare kaybı 0 :D sunucular açılsın bakacam bir artık
  6. K

Geforce now'a 25 mb/sn internet hızıyla bağlanmaya çalıştığım da kare kaybı aşırı yüksek bir değer çıkıyor vpn kullanmazsam TR Sunucusu için Bana bir fikir verin gözünüzü seveyim VPN İLE GİRDİĞİM DE İSE PAKET KAYBINA BAKIN Böyle saçma bir şey olabilir mi ya vpn ile kara kaybı resmen 0
  7. K

Bilgisayar Almak istiyorum Güncel oyunları +40 fps üzeri açabilecek tavsiyeniz nedir bütçe maks 5k

birde bir şey sormak istiyorum benim monitör de sadece vga çıkışı var DVI-I converter VGA ile mönitöre görüntü aktarıyorum ama bu ekran kartında DVI çıkışı var mı ?
  8. K

Bilgisayar Almak istiyorum Güncel oyunları +40 fps üzeri açabilecek tavsiyeniz nedir bütçe maks 5k

Site güvenilir mi acaba birde kaç fps veriyor ortalama bir inceleme videosu var mıdır ?
  9. K

Sadece kasa alacağım yeni çıkan oyunlarda +40 fps alsam yeterli güzel bir bilgisayar önerisi yapabilir misiniz hangisini almalıyım ne almalıyım ?
Geri