Arama sonuçları: *

1. Edysers

Bilgisayar Anı Isı Artışı

1 hafta önce aldığım acer nitro 16 ryzen 7 7480hs rtx 4060 16gb laptop şarjdayken google veya youtube de videoya tıklayınca işlemci ısısı anlık olarak 65 dereceleri görüyor ama şarjdan çıkarınca aynı sıcaklıkta kalıyor ani artışlar olmuyor sebebi nedir? 1722103868 normalde standart olarak...
  2. Edysers

Bilgisayarımın Isı Değerleri Normal mi?

tamamdır sağolun
  3. Edysers

onun dışında şuan ki değerler normal mi?
  4. Edysers

yardımınız için sağolun laptop soğutucu koymayı düşünüyorum oyunlar için zaten gerekli ben stock halde denemek istedim bana birazcık yüksek geldi sonuçta laptop olduğu için normal sayılabilir
  5. Edysers

Çözüldü✓ Bilgisayarımın Isı Değerleri Normal mi?

laptop soğutucu koymayı düşünüyorum oyun oynarken mecbur lazım olucak ama ben stock halde denemek istedim
  6. Edysers

Termal macun değişirse kasmalar düzelirmi yardım

bence de en iyisi olur ama götürdüğünüz bilgisayarcının güvenilir olup olmadığına bakın fiyat araştırması yapın ve işlem olurken müsaitseniz başında bekleyin
  7. Edysers

1 Hafta Önce Acer Nitro 16 Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB Bir Laptop Aldım Isı Değerlerini Ölçtüğüm Sonuçları : CPU-Z - Ryzen 7 7840HS - Max 92 Derece FurMark - RTX 4060 - Max 90 Derece Sıcaklık Değerleri Bu Şekilde Bana Bir Tık Fazla Geldi Ama Cooler Pad Veya Laptop Standı Gibi Hiçbir Şey...
  8. Edysers

bilginiz yoksa fanı sökmenizi tavsiye etmem ama termal macun yenilemek ve ram takmak iyi olabilir termal macunu yenileyince ısı değerleri düşeceği için performansında artış olur ama tavsiyem bilginiz yoksa temizlik işlemini kendiniz yapmayın
  9. Edysers

bilgisayarının özellikleri nedir?
  10. Edysers

Çözüldü✓ Bilgisayarımın Isı Değerleri Normal mi?

1 Hafta Önce Acer Nitro 16 Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB Bir Laptop Aldım Isı Değerlerini Ölçtüğüm Sonuçları : CPU-Z - Ryzen 7 7840HS - Max 92 Derece FurMark - RTX 4060 - Max 90 Derece Sıcaklık Değerleri Bu Şekilde Bana Bir Tık Fazla Geldi Ama Laptopun Cooler Pad Veya Laptop Standı Gibi...
  11. Edysers

500-650tl bütçeye 650-700 watt 80 plus psu önerisi

knk attığın cooler master almanı tavsiye ederim kendim cooler masteri seven biriyim
  12. Edysers

5000tl butcem var ama ben harika bir youtuber olmak istiyorum 1080p gta5 ekran kaydı 1080p

knk bende 3500x 1660super ver 16gb ram cidden iyi oynanıyo ekran kaydı fln güzel alabilirsin
  13. Edysers

Canlı derste sesim acıkken video izlesem videonun sesi gider mi

kulaklık takarsan gitmez ama dersini dinlemelisin
  14. Edysers

Egzoz Fanımdan ses geliyor

öncelikle sa benim derdim egzoz fanım bilgisayarım ilk açıldığında tıkırtı çıkartıyor sonra düzeliyor bu sıkıntı olurmu ve düzeltebilecek varmı bakarsanız sevinirim https://dosya.co/wfdxn91iv5ki/WhatsApp_Video_2021-01-10_at_19.59.27.mp4.html görmek isteyenler için
Top Bottom