Arama sonuçları: *

1. dostecann

🔴Oyunların Devlet Denetiminden Geçmesinde İlk Adımlar Atıldı! 🔴 GÜNCELLEME!

tabii ki çocukları düşünmüyorlar. Sırayla her şey yasaklanacak. Dünya ile olan bağlarımızı koparacaklar. Her gireni salıyorlar dışarı, her yere cami, konut yapacağınıza adam gibi hapishane, cezaevi yapın.
  2. dostecann

Netspeed referans kodu

YYZQYS. Şimdiden hayırlı olsun.
  3. dostecann

XRP ve güncel coin piyasası hakkında neler düşünüyorsunuz

Coinlerde bir haftadır çakılış dönemi başladı. Ben analiz kasmayan, değişik sayfalar takip etmeyen sadece XRP kendi döngüsü içinde düştükçe alan yükseldikçe satan biriydim. Kazandığım miktar çok fazla da değil ama para sonuçta. 80 TL'den son büyük alımımı yaptım ve geçmiş olsun. Bir ara elde...
  4. dostecann

Monitörde ışık sızması değişmeye değer mi?

Sağ üst köşeyi mi diyorsun?
  5. dostecann

Dost resimleri ekledim. Sanki senle benim konuda bunun hakkında konuşmuştuk ama yine sorayım. Resimler senin elinden geçenlere göre normal mi yoksa fazla mı?
  6. dostecann

İstanbul Avrupa Yakasında Yurtdışı Cihazı Satan Satıcı Var Mı?

Sahibinden'e gir dolu orada.
  7. dostecann

Bende de ufak sızma var IPS panel. Çok dikkat etmiyorsun sağ kenarda da kafanı çevirip bakarsan görünüyor (Karanlık sahnelerde tabi yoksa normalde sıkıntı yok). Göndersem mi diye düşünüyorum ne zamandır ama o kadar süre beklemekte işkence olur.
  8. dostecann

Daha önce monitör için tüketici hakem heyetine başvuran varmı?

Fazla olmadıkça normal olduğunu söyleyenlerde var. Işık sızmasının kesin hata olduğunu söyleyen de. Keşke VA mı alsaydım diye düşünüyordum. Kuzenimde 27 2K Philips var VA panel. Yan yana aynı anda bakmadım ama sanki benimkinin renkleri daha iyiymiş gibi geldi. Onda açtım siyah bir ekran bir şey...
  9. dostecann

Daha önce monitör için tüketici hakem heyetine başvuran varmı?

Bende merak ediyorum. Çok büyük olmasada ışık sızması olan bir monitörüm var. Servis sürecinin nasıl olacağını merak ediyorum. Bir yanım ver diyor. Bir yanım onun yokluğunu nasıl çekeceksin diyor.
  10. dostecann

Gelişmeleri bildirirsen sevinirim.
  11. dostecann

Kernel Power 41 (63) hatası

19 Ekrandı sanırım. Hani küçük bir şeydi elektriğin çalışma şeklinden çok anlamam, bilmiyorum.
  12. dostecann

Kernel Power 41 (63) hatası

Bu hatayı çok sık alıyordum. Mutfak TVsinden düzgün bir monitöre, usb wifi alıcıdan ethernete geçtim. Bir sorunum kalmadı. Dikkatimi çeken internette anlık git gel olduğunda çok sık oluyordu. Benim düşüncem wifi alıcısı stabil değildi. Anlık donanım girdisi çıktısı olunca sistem restart atıyordu.
  13. dostecann

4070 Superli sistem kaça satılır?

Sarı sitedeki fiyatlar ne böyle uçuyor kaçıyor herkes.
  14. dostecann

Teşekkürler, yine ikinci el satanları inceleyip bir aralık vereceğim arkadaşıma.
  15. dostecann

Bir arkadaşım sistemini satıyor. Benden ilgilenmemi istedi. Sistemini ne kadara satabilir?
  16. dostecann

İki haftalık ihbar süremin parası ne zaman ödenir?

İşten ayrılmış olsam bile Şubat 15'i bekleyeceğim yani. Evraklarda bir problem var mı? İki haftalık ücretime bir engel olmaz değil mi?
  17. dostecann

İki haftalık ihbar süremin parası ne zaman ödenir?

Maaşlarımı her ayın 15'inde alıyordum. Ocak 15'te maaşımı aldıktan sonra ihbar süreme uyarak ayrılmak istediğimi belirttim. Bu iki haftalık ihbar süresi içindeki çalışmanın ücreti ne zaman nasıl ödenecek?
  18. dostecann

❌İndirim Bitti! Itopya Ultra core 225F & RTX 5060 16 GB RAM sistem 33.000 TL

İntel'in bu işlemcilerini ilk defa görüyorum piyasadan uzak kalmışım. R5 7600'e göre nasıl performansı?
  19. dostecann

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

O kadar mı normal bu ışık sızması, test ettiğiniz modeller neydi? Birde glow değil sızma olduğuna eminiz değil mi?
  20. dostecann

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Birde kim bir ay monitörsüz kalacak mevzusu var değil mi? Bende de ufak mevcut ortaya kadar gelmiyor. Kamerada acayip parlak çıkıyor ama.
Geri