Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

20-22.000TL'ye DDR5 sistem gelir mi?

DDR5 olmuyor ki maalesef.
  2. akıllı kuş

20-22.000TL'ye DDR5 sistem gelir mi?

dostlar en son Technopat'ın attığı ARC sistemi gördüm 20.500TL'ye ancak geç kalmıştım. merak ettim de şimdi yılbaşına özel falan o fiyat civarına DDR5 Nvidia-intel ekran kartlı sistemler tekrardan gelir mi?
  3. akıllı kuş

Bilgisayarım ne kadar eder

monitör dahil 16-17 arası eder.
  4. akıllı kuş

İkinci el ekran kartı

O kartın yerine buna bakın https://shbd.io/s/uBZyqo2Y Üstüne sıfır 750W PSU alacak para kalıyor.
  5. akıllı kuş

İkinci el ekran kartı

Aynen 1080'in altında kesin yoktur :D dolandırıcı olabilir hocam fazla uyguna veriyor kartı zaten.
  6. akıllı kuş

4060 ile i5 14th gen dengesiz çalışıyor

kullanım değerleri normal hocam ekran kartı %100'e yakın çalışması ve işlemcinin de daha düşük yüzdelerde çalışması gerekir.
  7. akıllı kuş

Yardım Bilgisayarıma ram eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

CL farkı çok fazla, sorun yaşama ihtimaliniz var. ha bazen şans işi sorun olmuyor ancak işi şansa bırakıp para yatırmak ne kadar mantıklı olur? tartışılır. en iyisi aynı modelden almanız sistem içinde en sağlıklısı olur.
  8. akıllı kuş

HDD ve SDD yi nasıl beraber kullanırım ?

kablo çoğaltıcı al. https://www.n11.com/urun/sata-power-kablosu-2-li-15cm-coklayici-guclendirilmis-bakir-kablo-3318912?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAudG5BhAREiwAWMlSjKkUjfP2F3yHz-hY7N5HDaw2LMqDOeu0FmIqSF8PZK3JH8yD-ijpOBoCk_cQAvD_BwE
  9. akıllı kuş

İkinci el ekran kartı

şimdi gördüm hocam adam çözünürlüğü düşürmüş, testi 1080P yada 2K da yapmasını isteyin.
  10. akıllı kuş

240hz monitör önerisi

bunu öneririm. Pivot özelliği de var. Link
  11. akıllı kuş

Islemci nasi sokulur

hocam o parça normalde çıkarılmıyor bilginiz olsun.
  12. akıllı kuş

İkinci el ekran kartı

ısı değerleri normal gözüküyor, fiyatı da gayet uygun sayılır PSU ile birlikte. alınabilir.
  13. akıllı kuş

ARKADAŞLAR BU SİSTEME NE DİYORSUNUZ SİZCE NASIL ALMALIMIYIM

aşşağıda linkleri bırakıyorum bunları alın, hem daha iyi hemde daha güçlü parçalar var. üstelik daha ucuz. Fiyat : 35700TL. monitör klavye mouse dahil. Kasa : https://www.itopya.com/kuark-friday-2-intel-core-i5-13400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-_h27294...
  14. akıllı kuş

bekle dostum sana kasa+monitör atıyorum şimdi.
  15. akıllı kuş

Dostum bu fiyata DDR5 sistem var sen niye H610M DDR4 alıyorsun anlamadım. atacağım birazdan bekle.
  16. akıllı kuş

Çözüldü✓ 2.RAM takınca sürekli reeboot atıyor

sorun değil hocam sağlıcakla kalın.
  17. akıllı kuş

8GB Lik RAM'in pinlerini silgi ile temizlermisiniz hafifçe?
  18. akıllı kuş

tek 8GB lik olanı takınca ne oluyor?
  19. akıllı kuş

Sistemim ne kadar eder sizce ?

satılmaz hocam o fiyata. 19'a sıfır 4060'lı sistem var, 22'ye birisi bunu alacağına 19'a sıfır sistem alır 3.5'e de sıfır MSI'ın 180hz monitörünü alır. vaktinizi kaybetmeyin diye söylüyorum yoksa seçim sizin elbette.
  20. akıllı kuş

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

25 yaşındaki eleman, çocuk diyemiyorum ancak belli ki çocuk beyinli, muhtemelen küçükken de bayağı şımartılmış bir tip. tartışmaya ve üzülmeye değmeyecek bir insan türü kısacası, takma kafana hocam. belli ki boş şeylere para harcayacak çok parası var.
Top Bottom