Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Aula F75 Fps Oyunlarda Kablosuz Bağlantı Sorunu

Klavyeyi alalı 2-3 ay oldu, şimdiye kadar sorun yoktu normalde fakat bir gün kablosuz oyun oynarken (cs-valo) ilk defa tuşlar 3-5sn geç algılamaya başladı (kablolu da sorun yok). Daha önce tuşlar çalışmıyordu firmware yükleyip sorunu çözdüm fakat bu sefer firmware de çözüm olmadı. Bu durumun...
  2. M

Lenovo Legion R25I-30 vs Benq XL2411k

Technopat'in yaptığı testte %92 gözüküyor. Şu anda kullandığım monitörde 6+ ama hiçbir şikayetim yok (8biti kullanırsam fikrim değişebilir belki). Ne kadar iyi olsa da bahsettiğiniz gibi 4 yıllık olduğu için tereddüt de bıraktı. 'Daha iyisi yok' demenizde baya iddialı olmuş, şu anda bu fiyata...
  3. M

Lenovo Legion R25I-30 vs Benq XL2411k

Bu iki monitör arasında kaldım. Lenovoda hoparlör olması +1 özellik iken ayak kısmı biraz sıkıntılı. Benq da ise DyAc ve TN panel olması(fps odaklı oynadığım için) +1 özellik iken 4 yıl önce çıkış yapmış olması düşündürüyor. FPS odaklı olsam da, hikayeli oyunlar oynayıp arada bir film de...
  4. M

Gigabyte 1660 windforce oc vs gamebooster 1660 süper hero

Sinerji bilgisayardan hazır sistem almıştım, ekran kartı gamebooster 1660 süper hero idi, ekran kartında sıkıntı çıktı ve garantiye yolladım. Bana sormadan gigabyte 1660 windforce oc yollamışlar( kutuda ti yazmıyor, düz 1660 oc). Sinerjiye mesaj attım "bana sormadan nasıl böyle bir şey...
  5. M

Yardım Ram çip önemi. Ram çipsiz MHz ne demek?( Bilgisayar markamı yazmayi unutmuşum Asus F541U series).

Bilgisayarıma ram alicaktim özelliklerine bakayım dedim. 4gb ddr4 bir ram var MHz değerine görev yöneticisinden baktım 2133 gözüküyor( ana kartımın desteklediği değer) CPU-Z programında cipsiz MHz 2700 küsür. Çipsiz mhz ne oluyor onu anlamadım şimdi benim anakartim 2133mhz desteklediği için mi...
Geri