Arama sonuçları: *

1. MustafaErdem34

Ekran kartı okumuyor yardmınıza ihtiyacım var

evet eski kartı takınca çalışıyor
  2. MustafaErdem34

https://www.teknobiyotik.com/dark-500w-80-yari-moduler-dark-force-atx-guc-kaynagi-dkps580s1-29390.html yeterince yeterli değil mi sizce??
  3. MustafaErdem34

Power 500+80w Desteklemez mi bir türlü çözemiyorum ailemle kalsam neyse ama yok zaman geçmiyor evde
  4. MustafaErdem34

Merhaba Lütfen yardımınıza ihtiyacım var.rx580 8gb nitro+se model Ekran kartım. ddr3 1150pin lga Model anakartım da okumuyor. Kartı aldığım kişiye gönderdiğim de kart çalışıyor durumda bu neden kaynaklanabilir? power Dark Force 500+80w, İ7 4790 İşlemci ve 8gb Ram Mevcut. kartın ışıkları yanıyor...
  5. MustafaErdem34

R9 380 4GB 550 TL'ye Alınır mı?

Ürünü 550₺ alacağım Garanti Yok Kutu Var almalı mıyım?
  6. MustafaErdem34

R7 360 KART

R7 360 Ekran Kartı fiyati 450TL İkinci el ÜRün almak istiyorum. şuan buldum ancak karttta garanti mevcut değil ve eski kart alsam bu paraya pişman olur muyum? ultra oyun oynayan birisi değilim günde 2.3 saatım geçiyor cs go oynamak için alacağım 1.2 sene beni götürür mü? oyunlarda ne gibi bir...
  7. MustafaErdem34

eKRAN KARTı alacağım yardımcı olun lütfen

ddr3 anakart. i7 4790k işemcim var
  8. MustafaErdem34

şuan ki sahibi 450w ile kullanıyor Sıkıntı yaratır mı
  9. MustafaErdem34

R7 370 2GB ekran kartı almak istiyorum. ürün ikinci el letgoda buldum fiyat 450TL Ancak üründe garanti yok. mining yapılmamış Ofis Bilgisayarı ıcın alınmış. kutusu driver CD hepsi mevcut. almalı mıyım? Powerım 400W Foem. ancak Bu Power da 6LI VEYA 8Li soket yok. Nasıl bir çözüm bulabilirim çok...
  10. MustafaErdem34

Çok karasızım Yardımınıza İhtiyacim var

mining olduğunu nasıl anlarım? Öneri Verir misiniz Darboğaz gibi bir şey deniliyor Söz konusu olur mu
  11. MustafaErdem34

Çok karasızım Yardımınıza İhtiyacim var

Arkadaşlar Herkese Merhaba. Ben 4 Yıldır kullandığım Sistemi ufaktan değiştirmeye çalışıyorum. elimde i7 4790k işlemci var. Şuan ki takılı olan Ekran Kartı GT730 2gb Kartım takılı oyunlardan istediğim Şekilde Verim alamıyorum. ikinci el bir ekran kartı almak istiyorum. Mahallecek arkadaşlar Csgo...
Top Bottom