Arama sonuçları: *

• Users: NS1S
  • Order by date
  1. N

Sapphire pulse rx 6700 xt çok ısınır mı?

Peki fan ayarını tam olarak neye göre yapmam lazım derece ve fan RPM i olarak.
  2. N

Sapphire pulse rx 6700 xt çok ısınır mı?

Merhaba geçtiğimiz aylarda bir bilgisayar topladım kendime. İçinde Sapphire Pulse RX 6700 XT modelini kullandım ekran kartı olarak. Kartı 1080p de kullanıcam. Aranızda kullanan varsa eğer bana sıcaklık değerlerini söyleyebilirler mi acaba? Çünkü duyduğuma göre bu model biraz fazla ısınıyormuş...
  3. N

MSI MAG B550M MORTAR BIOS FLASHBACK IŞIĞI SÖNDÜ BİLGİDAYAR AÇIŞMIYOR

Merhabalar az önce yeni bir anakart aldım ve sistemi kurdum işlemciyi ramleri ve diğer herşeyi taktım. Windowsu kurdum ve bios güncellemek için bir USB hazırladım. Ardında doğru usb girişine usb aygıtımı takıp flashback işlemini başlattım. Flashback tuşunun içinden gelen ışık söndüğü zaman...
  4. N

Windows Recovery hatası kod: (0xc0000034)

Merhaba. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma Linux kurmaya çalıştığımda GRUB loader için bir hata aldım. Ben de bunun üzerine Linux içinde bulunan boot loader repair toolu kullanarak bu hatayı çözmeye çalıştım. Hata çözülmedi ve bende sistemime Linux kurmaktan vazgeçtim fakat Windows'a girdiğim...
  5. N

YENİ BİR BİLGİSAYAR TOPLAYACAĞIM TAVSİYE İSTİYORUM

Şimdi 2 sorum olucak 1.bu sistemin amd versiyonlu olanı ne olurdu? 2.stokların düzelmesi ne kadar sürer tahmini ve düzelince fiyatlarda ne kadar düşme olur?
  6. N

YENİ BİR BİLGİSAYAR TOPLAYACAĞIM TAVSİYE İSTİYORUM

Öncelikle merhabalar direkt olarak konuya geçeceğim.yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum masaüstü toplama bir bilgisayar.7500-8000TL arası bir bütçem var ve bilgisayarımda 1tb lık bir ssd istiyorum.bu sistemi yaklaşık 6-7 yıl kullanmayı düşünüyorum.bana sistem toplayıp önerebilir misiniz?.(Not...
Top Bottom