Arama sonuçları: *

1. Allyfeedon

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Çok ters köşe yiyecekmişiz gibi hissediyorum. :D. Her neyse. Fiyat: 12 ile 13 skalasında. AMD RYZEN 5600X (Bir anda aklıma geldi) GIGABYTE B450 M K 2x8 16GB RAM 500GB M2 SSD 6700XT Normal PSU'lu bir kasa. Kategori 80'e kadar ulaştı ayrıca nasıl seçeceksin ki hocam?
  2. Allyfeedon

bilgisayarım kendi kendine kapanıyor

Sorun kendiliğinden düzeldi arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olan herkese kapanmadı bugün :D
  3. Allyfeedon

BİOS ayarlarıda default arkadaşlar
  4. Allyfeedon

Hmm. Bakayım hemen
  5. Allyfeedon

Bu şekildedir burası. 1615641882 bilgisayar temelli kapanıyor arkadaşlar uykuluk bir durum yok
  6. Allyfeedon

Görev zamanlayıcı ve uyku ayarlarında kontrol ettim onlarda sağlam
  7. Allyfeedon

Orda kocaman ZALMAN ZM500-LXII yazıyor yalnız
  8. Allyfeedon

Merhabalar arkadaşlar, ilk öncelik ile iyi günler dilerim. Geçen gece saatlerinde bilgisayarımı oyun yüklemek için bıraktım, sabah uyandığım zaman ise bilgisayar kapalı idi. İlk önce bizimkilere sordum; siz mi kapattınız diye, onlarda; - Yoo hayır biz niye kapatalım, Şeklinde cevap verdiler...
  9. Allyfeedon

Var Olan İnternet'in Olmaması

Yaklaşık 2.5 yıl'a yakındır vodafone NET kullanıyorum. 4 Dowland 1 Uploadım bulunmakta (Gece 12'den sonra 4 oluyor o da gündüzleri 1 :D) yaklaşık 1 sonra tahaddütüm bitecek bittiği zaman ise türknet'e geçmeyi planlıyorum ama alt yapı sorguladığım zaman şöyle bir hata alıyorum. Şimdi zaten şuan...
Geri