Arama sonuçları: *

1. S

Ekran Kartı ve Monitör Çıkışları

Arkadaşlar ekran kartımın DP port özelliğine v1.4a, Monitörümünkine ise 1.2a yazıyor. Bu durumda monitör en fazla 1.2 destekler demek mi? Ne önerirsiniz? HDMI kullanıyorum şu anda 144Hz destekliyor. Ancak bazı oyunlarda sorun yaşıyorum ondan DP porta geçsem düzelir mi diye düşünüyorum
  2. S

METRO EXODUS EKRAN KARARMASI

Merhaba arkadaşlar oyunu oynarken sanki boya dökülmüşte yavaşça ekrana yayılıyor gibi tüm ekran siyah oluyor.. hareket edebiliyorum menüyü açabiliyorum..bazen siyahlık tam yayılmaya başladığında fareyi farklı yöne hareket ettirdiğimde kararmanın yayılmasından kurtulabiliyorum. çözünürlüğü veya...
  3. S

RYZEN MASTER VE HWİNFO64 VOLTAJ DEĞERLERİ

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar sistemin voltaj ve hız ayarlarını test ettim ve ryzen 3600'ü, biostan 4100 Ghz ve 1.212 volta ayarladım. Ancak başlıkta da ifade ettiğim gibi pc açıldıktan sonra ryzen master 1.1 volt gösteriyor güncel max voltu. bunun sebebi nedir. yardımcı olabilir misiniz...
  4. S

WİNDOWS YÜKLEME SORUNU

araç yardımı ile birebir netteki talimatlarla kurdum 1611182683 bir de öyle deneyeyim o zaman 1611182754 ancak sıfır bilgisayara nasıl neti bağlayacağım onu bilmiyorum 1611183325 Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. sorun nedir bu durumda 1611184260 freedos bir pc nete nasıl bağlanır...
  5. S

WİNDOWS YÜKLEME SORUNU

internete bağlı olmak gerekmiyor diyordu nette. bağlanmam mı gerekiyor. o yüzden sordum. hatada öyle yazıyor ancak nete bağlı olmak gerekmiyor diye biliyorum
  6. S

WİNDOWS YÜKLEME SORUNU

Arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum. Yeni pc topladım microsoft sitesinden yükleme aracını kullanarak usb ye kopyaladım windows 10 home. ancak böyle bir hata oluyor kurulumda.
  7. S

MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor Ekran kartına hangi işemci, anakart ve ram uygundur?

Yani ram olarak corsair çok tutuluyor. Ancak pek fark olmuyor mu? bu da işimi görür..hem daha uygun.
  8. S

MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor Ekran kartına hangi işemci, anakart ve ram uygundur?

Fiyat olarak bu kartla + usb wifi alsam bile b550 den ucuza denk geliyor..teşekkür ederim.. son olarak ram için Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 düşünüyorum..siz önermediniz..bir de ssd olarak 500 gb m.2 alacağım..ben SanDisk Ultra 3D 500GB alacaktım ancak bir arkadaşımız Kingston...
  9. S

Anladım..Benim wifi hemen yan odamda..anakart olarak b550 tercihi gereksiz o zaman.4 ram slotu ve 4400 MHz sebebiyle geleceğe yönelik olabilir diye incelemiştim.
  10. S

USB wifi ile normal wifi farkı yok heralde.tıpkı normal wifi destekleyen anakartlar gibi oluyor dimi sonuç itibariyle..biraz bilgisizim bu konuda kusura bakmayın
  11. S

Ryzenin iyi olduğu tarafları biraz daha detaylı ifade edebilir misin kardeşim. işlemci ciddi tereddütlü olduğum bir alan
  12. S

Anladım ilginiz için teşekkür ederim..RAM olarak 3000 MHz tavsiye etmenizin sebebi nedir acaba..genelde hep 3200'ler görüyorum forumlarda.. 1610397622 Yani bu seviyelerde bir işlemciye b550 fazla lüks olur diyorsunuz. peki b450 serisi anakart alırsam wifi olayını nasıl çözebilirim. Kablolu...
  13. S

Bu işlemcinin ryzen 3600'dan farkı nedir? Çok sık görüyorum 3600 kullananları. Bu sebeple ryzen olarak almaya niyetlenmiştim. MSI B550M PRO-VDH WIFI Anakart nasıl sizce ve ram olarak Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 olarak düşünmüştüm. 1610395822 Anakartın wifi desteği olsun...
  14. S

Merhaba..MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor ekran kartına sahibim. Bu ekran kartı yanında işlemci, ram ve anakart önerilerinizi bekliyorum. Bu 3 parça için bütçem 4.000 TL civarında.
  15. S

Topladığım Ryzen 5 3600 + GTX 1660 sistem nasıldır?

Olmama sebebini de açıklar mısınız? Ona göre bir düzenleme yapabilirim. 1610393552 İnceledim çok daha uygun bir işlemci..performans anlamında farkları neler çekirdek sayısı da aynı galiba 1610394004 MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor daha önceden almıştım. çok mu fark olur performans olarak..
  16. S

Sistem fiyatı yaklaşık 9.700 TL
  17. S

Herkese merhabalar. Yaptığım araştırmalar sonucunda kendime bir sistem oluşturdum. Nasipse birkaç güne parçaları (ekran kartını aldım) satın alacağım. Rica etsem bu sistemin birbiri ile uyumu, sistemin durumu veya tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Şimdiden...
Top Bottom