Arama sonuçları: *

1. F

Bios Uptade yaptım ancak görüntü gelmiyor

yok kasa çalışıyor ancak ekrana bir şey gelmiyor. Mouse ışığı yanıyor ancak klavyenin ışıkları yanmıyor 1610475860 yok kasa çalışıyor ancak ekrana bir şey gelmiyor. Mouse ışığı yanıyor ancak klavyenin ışıkları yanmıyor
  2. F

malesef onu denedim
  3. F

Evet b550mh modeli ve ben de biostarın sitesinden onu yükledim 1610470370 Evet b550mh modeli ve ben de biostarın sitesinden onu yükledim
  4. F

Biostar b550mh anakartım için biostar sitesinden Uptade'i indirdim ve güncelledim. Güncelleme bittikten sonra yeniden başlatılsın mı dedi ve ben de evet dedim. Ardından yeniden başlattı ve ekran gelmedi. 10 dakika bekledim ve bilgisayarı kapatıp açtım. Ancak yine görüntü yok ne yapmalıyım?
  5. F

Yeni aldığım hazır sistem açılmıyor.

Peki teşekkürler sağolun arkadaşlar.
  6. F

Geçtim getirin dediler. Hemen çözerler mi sizce yoksa bekletirler mi birkaç gün
  7. F

Hayır sıfır tepki. Hiçbir şey olmuyor. Sadece güç tuşunun yanında küçük bir mavi ışık var o yanıyor.
  8. F

Sistem komple açılmıyor. Sıfır tepki. Gamegarajdan aldım. Sadece kasanın önünde nokta şeklinde bir mavi ışık var o yanıyor.
  9. F

Skywalker 7A. Zalman ZM700-TXII 700W 80+ Bronze. Müşteri hizmetlerini aradım 24'lü pini çıkarıp takın dediler denedim, olmadı. Yarın getirin dediler. Eğer yaşayıp çözen varsa boşuna götürmeyeyim diye sormak istedim
  10. F

Yeni bir sistem aldım. Ekran Kartını taktım. Ardından güç kablosunu taktım ve düğmeye bastım ve hiçbir şey olmadı. Sadece bilgisayarı açma tuşunun yanında mavi bir ışık yanıyor? Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Yada çözümünü bilen var mı?
Geri