Arama sonuçları: *

1. P

MOTOGP 20 KONSOL AYARLARI

Merhabalar. Motogp 20 oynuyorum. Viraja girerken veya gaz açarken kademeli olması için kol aldım joystıck ınden faydalanırım diye. Ancak joystıck kademeli olmuyor. W ile tam gaz açıyoken joystıckte bı noktada tam gaz acıyor veya vıraja bırden giriyor tuşa basmış gibi. Bunu ayarlama şansım var mı...
  2. P

Özelleştirilmiş UBER sistem alınır mı?

aga nası bi değişiklik yapmalıyım hangı ekran kartını almalıyım peki? 1610560732 Önerdiğiniz sistem var mı Ne gibi değişiklik yapayım?
  3. P

Özelleştirilmiş UBER sistem alınır mı?

Merhaba dostlar. @Abdullah Hacıgül aganın topladığu UBER i özelleştirdim. https://www.incehesap.com/uber-donanim-arsivi-r5-2600x-fiyati-44570/ DEĞİŞTİRDİĞİM PARÇALAR ŞU ŞEKİLDE : AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı Kutusuz İşlemci Team T-Force Night Hawk RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz...
  4. P

6000 tl civari hazır sistem önerilerinizi bekliyorum (oyun) (monitör hariç)

Beyler bu işlerden pek anlamıyorum zaten kafam baya karıştı. Al bunu geç diyebileceğiniz sistem var mı ? Beklemeli miyim fiyatlar düşer mi? Teşekkür ediyorum şimdiden. @Abdullah Hacıgül yeni sistem ne zaman gelir bi spoiler ver ya parayı çöp etmeyim ona göre bekleyim. Veya AL BUNU GEÇ dediğin bi...
  5. P

MANTIS-5500XT nasıldır?

Beyler pc toplama işlerinden pek anlamıyorum. Forum işlerinden de anlamıyorum :d Sadece kasa için 5.5k gibi bütçem var. Bu sistem sizce nasıl? Alınır mı? Bu site güvenli mi? Teşekkürler. Oynayacağım oyunlar klasık valorant cs pubg gta falan...
Top Bottom