Arama sonuçları: *

1. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ Airpods pro 3 bilgisayarda kullanılabilir mi

airpods pro 3 aldım ve oyunlarda günlük bilgisayar kullanımında kullanılabilir mi bağlamak için bluetooth cihazı da önerebilirseniz güzel olur
  2. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ Iphone 17 için adaptör önerisi

iphone 17 alacağım yakın zamanda ve yanına adaptör almam gerekiyor, applenin 40w ve üstü adaptörleri çok pahalıydı fiyat olarak daha uygun kaliteli bir adaptör önerebilir misiniz?? 40W arıyorum.
  3. NAMEZLESSES

Epic Games ödeme sorunları

uzun süre bekleyin düzelecektir bende öyle oldu
  4. NAMEZLESSES

Tlou2 hata verip açılmıyor

bende de aynı hata vardı kartım rx 6650 xt. yan monitörden bir şeyler açıp izleyince oluyordu bende arkadaki uygulamaları kapatmayı deneyin
  5. NAMEZLESSES

Öneri 50K - 60K Arası TELEFON önerisi

herkese yanıtları teşekkürler bütçemi arttırıp iphone 16 pro almaya karar verdim
  6. NAMEZLESSES

günlük kullanım için fazla narin olmasın ve kamerası üzmesin. oyun falan fazla oynamıyorum kaliteli bir şey olsun istiyorum
  7. NAMEZLESSES

bu fiyat bandında iphone veya samsung almak istiyorum. sizin tercihiniz ne olurdu ve neden
  8. NAMEZLESSES

Öneri CFMOTO SR250 alınır mı?

parça sıkıntısı vs. var mı? şehir içi kullanacağım fazla uzun yol gitmeyi düşünmüyorum arıza yapmasın yeter
  9. NAMEZLESSES

Öneri CFMOTO SR250 alınır mı?

sıfır 2025 model sr250 alırsam beni üzer mi? R25 fiyatları çok uçuk ikinci elde düzgün bir R25'e bütçem yetmiyor, yetenlerin hepsi 40 bin 50 bin km sanayi ile uğraşmak istemiyorum. motoru kullanan veya bilen birileri bilgi verebilir mi
  10. NAMEZLESSES

Epic Games ödeme sorunları

bir süre bekledikten sonra düzeliyor kaç gün bilmiyorum ama 1 haftadan fazla deneme bile yapmadım
  11. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ AMD Driverim çöküyor

ben çift monitör kullanıyorum ikisi de monitörün kendi displayportu senin sorununu bende bir süre yaşadım format attım ve düzeldi
  12. NAMEZLESSES

eklemeyi unuttum grafikler hazır ayarlarda yüksekti ben çökmesin diye orta yaptım ama hala devam ediyor
  13. NAMEZLESSES

Ekran kartım Asus Rog Strix RX 6600 XT, The Last Of Us Part 2 oynarken bazen escye bastığımda yada alt tab attığımda bilgisayarın sesleri tekrar edip ekran kartı sürücüsü çöküyor, sürücü güncel ve psu 750W ekran kartında bir problem mi var sizce?
  14. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ Yurt dışından ekran kartı almak mantıklı mı?

RTX 4090 almayı düşünüyorum yurt dışında abim yaşıyor, türkiyeye göre fiyatlar fazla değişir mi
  15. NAMEZLESSES

Beyler valoranta giremiyorum uefi hatası veriyor

valorant secure boot yaz youtubeye orada çözümler var anakartın biosunda bir ayarı değişmen gerekiyor
  16. NAMEZLESSES

Yardım Mikrofonum bilgisayarımdaki herhangi bir ekran sesini sektiriyor.

arkadaşlarımla sesteysem ve bir videoda veya şarkıda insan sesi olunca konuşma vs. mikrofonum sesi bilgisayara iletiyor 2 kulaklıkta da denedim aynısı oldu. kulaklıklarım steelseries arctis 1 ve Asus Rog Delta S Core
  17. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ Asus ROG Delta S Core Kablolu alınır mı

sitede core yazıyor üstat fazla anlamıyorum kusrua bakmayın
  18. NAMEZLESSES

https://www.n11.com/urun/asus-rog-delta-s-core-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-19881439?magaza=heraglobalbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  19. NAMEZLESSES

fiyatı 2600 tl daha önce kullanan varsa alınır mı yada daha iyi bir opsiyon önerisi var mı
  20. NAMEZLESSES

Çözüldü✓ (7500 TL'ye KADAR) Oyuncu koltuğu önerisi

evet hawk fab v4 aldım memnunum
Geri