Arama sonuçları: *

1. ozgurr0

Msi mag coreliquid a13 mü fsp ae24 mü

Merhaba bir soğutucu alacağım bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
  2. ozgurr0

Ekran kartsız,işlemcisiz ddr5 sistem ne kadar eder?

ve 6800xt ile ryzen 5 8400f darboğaz yapar mı?
  3. ozgurr0

Ekran kartsız,işlemcisiz ddr5 sistem ne kadar eder?

Merhaba, ben yeni bir sistem toplayacağım. Ekran kartını ve işlemci elimde bulunuyor işlemci ryzen 7 8700f bu işlemciye göre bir anakart olacak şekilde geleceğe dönük olması için ddr5 bir sistem toplayacağım orta seviye olmasını istiyorum 17-18binin üstüne çıkmasın mümkünse (15 tercihimdir) sıvı...
  4. ozgurr0

Kasamı 2.el hızlı satılması icin kaca bırakmalıyım?

Bence 20bine koyabilirsin ya da 21 sonra arkadaşın dediği gibi 300-500 arası 2-3 günde indirirsin
  5. ozgurr0

30k Sistem toplama önerisi

akvaryum kasaların büyük olanı benim masama uymuyor küçük olanlar da hoşuma gitmiyor peki anakart olarak aynı fiyata anakart önerebilir misiniz
  6. ozgurr0

30k Sistem toplama önerisi

Merhaba öncelikle kusura bakmayın ben pc toplamada biraz cahilim. Kafama göre bir şeyler yaptım, hata yaptıysam ya da daha iyi seçenekler varsa lütfen söyler misiniz? (Ekran kartı olarak ikinci el 3080 düşünüyorum)
  7. ozgurr0

30k civarı hazır sistem tavsiyesi

Önerebilir misiniz ve 6700xt ryzen 5 5600 3.5 ghz 16gb 2667mhz 500 gb m2 ssd 1tb hdd ikinci el ne kadar eder
  8. ozgurr0

Ana teması beyaz olan toplama bilgisayar tavsiyesi

Çok teşekkürler bunu da göz önünde bulunduracağım.
  9. ozgurr0

Çok sağolun hocam zamanınızı aldığım için kusura bakmayın.
  10. ozgurr0

Merhaba 40k'yı çok aşmayacak şekilde ana teması beyaz olan sıfır (Avrupa yakası içindeyse ve temizse ikinci el de olabilir) bir sistem toplayabilir misiniz? Bu arada ekran kartını ikinci el Gigabyte 3080 ya da 3090 vision tercih ederim. Tabi biraz eski kart o yüzden fark edilecek şekilde daha...
  11. ozgurr0

Ssd min okuma yazma değerleri

Toshiba tr200 240 gb olması lazım
  12. ozgurr0

Ssd min okuma yazma değerleri

Merhaba benim bilgisayarım anında donup ssd min okuma yazması 0 kb ye düşüyor ne yapmalıyım
  13. ozgurr0

Valorant Skin Paketi

Merhaba Ben Delipop Paketi Almak İstiyorum Delipop Paketi 2. Defa Gelir mi ?
  14. ozgurr0

Csgo oyuna girememe ?

csgo da normalde oyuna giriyorum ama arkadaşıma katıldığımda veriler yükleniyor da kalıyor arkadaşım bana katıldığındada aynısı oluyor ne yapabilirim ?
Geri