Arama sonuçları: *

• Users: EMRY
  • Order by date
  1. E

Yardım YENİ PC BİOS EKRANI AÇILMIYOR

Merhaba,Gamegarajdan ramsiz ve ssd siz bi sistem aldım elimde olduğu için.Ekran kartını da bildiğiniz gibi kendimiz takıyoruz.daha önce bi deneyimim yok ama tüm işlemleri eksiksiz yaptım.Sistemde dönmeyen bir fan yok.Ve anakratta var mı bilmiyorum o özellik ama ikaz ışığı tarzı bir ışık da...
  2. E

TOPLAMA PC ALDIM BİOS EKRANI GELMİYOR

Youtubeda sistem performanslaeına bakıp aldım pek bi düşüş göremedim ileride değiştiririm diyerek şimdilik aldım zaten
  3. E

TOPLAMA PC ALDIM BİOS EKRANI GELMİYOR

Merhaba,Gamegarajdan ramsiz ve ssd siz bi sistem aldım elimde olduğu için.Ekran kartını da bildiğiniz gibi kendimiz takıyoruz.daha önce bi deneyimim yok ama tüm işlemleri eksiksiz yaptım.Sistemde dönmeyen bir fan yok.Ve anakratta var mı bilmiyorum o özellik ama ikaz ışığı tarzı bir ışık da...
  4. E

RTX 3070 ALDIM RAY TRACING VEYA DLSS DESTEKLEYEN SON OYUNLAR NELERDİR BİLGİSİ OLAN?

PALİT RTX 3070 ekran kartı aldım pek oyunlarla aram yoktu eski pc yetersiz olduğu için.RAY TRACING ve DLSS teknolojisini kullanan ya da kullanmaya hazırlanan oyunlar nelerdir?
  5. E

Yardım Biostar B460GTQ M2 SSD nereye takılır ?

TEŞEKKÜRLERR HERKESE
  6. E

Yardım Biostar B460GTQ M2 SSD nereye takılır ?

Merhaba, Biostar B460GTQ DDR4 S+V+GL 1200P anakartıma Samsung 970 EVO 1 TB SSD, NVMe M.2 takacağım. Ancak anakartımda 2 adet M2 ssd girişi bulunuyor. Aralarında fark var mıdır ? Hangisine takmalıyım varsa ?
  7. E

10000 Tl Bütçeye Toplana Bilicek En Mantıklı Sistem

Ben Gamegarajdan yaklaşık 10.800 tl civarına PALİT RTX 3070 li pc aldım..İşlemcisi i5 10400F ama benim için inanılmaz gerekli olmadığı için yükseltmedim. Birkaç gün içinde gelir bilgilendirme yaparım
Geri