Arama sonuçları: *

1. jericho swain

A320m Pro VD/s ryzen 1600 12nm Sorunu

tabii ki öylede insanlar kafamı çok karıştırdı yinede teşekkür ederim
  2. jericho swain

1.2 tane Pini kırılmış
  3. jericho swain

R 3 1300x kullanıyordum kuzenim (7 Yaşında) kuzenim işlemci fanini zorlamış çekmeye felan çalışmış işlemcı fanı birazcık yamulmuş işte bilgisayarın camı sürekli açıktı dışarıdaydim eve geldiğimde bilgisayarda görüntü vs yoktu önemli parçaları söktüm taktım işlemci hariç hala görüntü yok en son...
  4. jericho swain

Umarım teşekkür ederim tekrardan
  5. jericho swain

Kolay gelsin arkadaşlar bı zaman önce işlemcim bozulmuştu yenisini aldım bu gün kargoyu teslim almaya gideceğim bende Msi A320m Pro VD/s bir anakart var ve aldığım işlemci R5 1600 12nm bios güncellemesi gerek li mi çünkü bu işlemcinin 1 ci nesil olmadığını söyleyenler oldu onu geçtim anakart...
  6. jericho swain

Ryzen İşlemci Önerisi

Kasanın Camını Çıkartmıştım Bu Zamana Kadar Bir Şey Yoktu Kuzenim İşlemci Fanını Tutup Sokemeye Çalışmış Eve Geldiğimde Ekran Yoktu Bütün Parçalara Baktım İşlemci Pinleri Yamulmuş Ve Kırılmış not:kuzenim 7 Yaşında
  7. jericho swain

Ryzen İşlemci Önerisi

Arkadaşlar merhaba 2.3 yıldır V3 reyiz kullanıyorum ve gerçekten mükemmel İşlemcim Bozuldu 1.2 Haftaya Yenisini Alacağım İşlemci Önerisinde Bulunur musunuz Benim Aklımda Olan Ryzen 5 2600 Anakart:MSI A320M PRO VD/S Ram:Gskill Ripjaws 8gb 16 yapacağım Ekran Kartı:1050Ti
Geri