Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 5600 alacağım Psu yeterli olurmu

Öncelikle merhaba arkadaşlar bütçemim hepsiyle ryzen 5 5600 almaya karar verdim fps oyunlarında rust fln kısacası oynadıgım oyunlar işlemciye yönelik olduğundan işlemcimi upgrade etmeye karar verdim fakat psu m sistemime yeticekmi veya anakartım yetersiz kalıcakmı yardımcı olursanız sevinirim...
  2. M

25.000 - 26.000 Tl laptop önerisi

Ekran kartı ve işlemci uyumluluğu konusunda derin bilgilerim pek olmadığı için öneri istiyorum lütfen bilgili reisler bi el atabilirmi.
  3. M

SSD veya M2 SSD ÖNERİSİ !

Merhaba arkadaşlar ben depolama sıkıntısı çekiyorum ve hızlı bir ssd almak istiyorum araştırdım fakat hızlarıdır pcı express falan onlarla ilgili bir bilgim yok bana kaliteli hızlı bir öneriniz varmıdır.M2 yerim yok fakat dönüştürücüsü falan varmış ,onla beraber kullanabilirim. Anakartımın...
  4. M

Avrupa steam cüzdan kodum var bunu nasıl kullanabilirim

Ben bi program aracılığıyla kazandıgım avrupa steam cüzdan kodum var 20 euro, bazı forum sitelerinde o anki kura göre çevirilip yüklenir dediklerine güvenip yaptım ve kullanamıyorum bunu nasıl kullanabilirim?
  5. M

Corsair Void Rgb Elite Wireless VS SteelSeries Arctis 1 Wireless

1000 tl bütçem var bu iki kulaklık veya herhangi bir kulaklığı alasım var tavsiyeniz nedir ? Teknik bilgisi olan yazabilirmi farkını
  6. M

Control mouse pad önerisi

Büyük boy 80x40 civarında control mouse pad öneriniz varmıdır ? Razer Goliathus modelinin controlünü bulamadım varmıdır
  7. M

KB5001330 Adlı güncelleştirmeyi kaldıramıyorum

Microsoft'un KB5000842, KB5001330 ve KB5001337 kodlu güncellemeleri, Windows 10 cihazların oyun performansını genel anlamda düşürdü. Bu yazıyı bir forum sitesinde görmüştüm ve baktım benim bilgisayarda KB5001330 adlı güncelleştirme mevcuttu bunu kaldırmaya çalıştım fakat kaldır seçeneği...
  8. M

Bilgisayarımda komple drop

Ben amd sistem olarak r5 1600 ve rx 570 kullanıcısıyım 16 gb ram e sahibim yakın zamanda amd adrenalin 21.1.1 kullanırken 21.2.1 geldi ve kurdum yükledim ve bilgisayarda fortnite cs vs. oyunlarda hafif drop oluyordu bende ddu kullanarak ekran kartı sürücüsünü komple kaldırdım ve adrenalin 21.1.1...
  9. M

PowerColor RX 570 4gb OVERCLOCK YAPMA

Başlıkta yazdığım gibi bu ekran kartına attığım görsellerdeki sistemde nasıl overclock yapabilirim bilen biri varmıdır bana yardımcı olabilirmi hız aşırtma profili yaptırabilirmi bana amd adrenalin programında
  10. M

max 200 tl bütçe mouse

Merhabalar, ben kendime başlıkta yazdıgım gıbı max 200 tl lik mouse arıyorum fazla araştırmadım lazer veya optik siz iyisini biliyorsunuzdur. Ergonomik, uzun, switchleri orta düzeyde güzel olur basıncı , yazılımı olursa güzel olur kullandıgınız veya araştırdığınız mouse varmıdır ? (He birde...
  11. M

Gece 2 den sonra kota muhabbeti

Benim internet sağlayıcım türktelekom bu kota kalkma muhabbetınden önce 2 yıllık veya 3 yıllık taahhüt falan vardı işte hala bitmedi yani anliyacagınız benım internetım 300 gb 50 mbps paketi ve ben bf5 indiriceğim kota az kaldı bunu düzgün kullanmak istiyorum bu gece 2 den sonra kota yememe...
  12. M

Gamegarajı aileme nasıl ispatlarım

Ben aldım 3.900 gibi fiyata garantisi geliyor 2 yıl ile fakat montajı virüsten dolayıda olabilir bilemem ancak montaj konusunda ne kasanın fanlarını takmıştı neden işlemci fanını , koskoca işlemci fanını takmamıslar anlarım anakarta zarar verebılırde kutusunda gonderebılırlerdı allahtan ramı...
  13. M

Overclock yapmak istıiyorum

Benim ekran kartım PowerColor rx 570 4gb ve buna overclock yapmak istiyorum programda zaten bi dahili gpu hız aşırttırma seçeneği var basınca 1320 mhz oluyor ,normalde 1250 mhz oluyor maks, peki 70 mhz mi artabiliyor yoksa manuel seçeneğinden bana önerebiliceğiniz profil varmıdır ? vram artmıyor...
  14. M

Watch Dogs 2 Easy anti cheat

dayı erişim iste diyor
  15. M

Watch Dogs 2 Easy anti cheat

Ben arkadaşımla wd2 oynamak ıstıyorum co op şekilde fakat oyun bana easyanticheat kurmalısın dıyor gıremezsın dıyor youtubedeki saçma sapan şeyleri denedim ama yine olmuyor giren bi arkadaşım varmı bana yardım edebilicek
  16. M

CS:GO oyununda siyah bar kaldıramıyorum

Bugün durduk yere oyunumda 4.3 te yanlarda siyah bar çıkıverdi ve ekran kartı ayarlarından cs go ekran ayarlarından ölçekleme modunu en boy oranını koru desemde düzelmiyor
  17. M

BİLGİSAYARIM KENDİ KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR

Ben gamegaraj dan bir sistem satın aldım rx570 r5 1600 ve alalı daha 1 ay oldu 2 kere sistem takılıyor sesler böyle titrier gibi tekrar ediyor ve yeniden başlatıyor bu hangi parçadan kaynaklanıyor bileniniz varmıdır
  18. M

Kulaklık tavsiyesi 200 tl

Maximum 200 tl bütçem var kulaklık önerir misiniz? (oyuncu kulaklığı)
  19. M

Power Color Red Dragon RX 570 4GB portu az

Power Color Red Dragon RX 570 4GB ekran kartı ile hazır sistem aldım fakat bana gelen ekran kartında 1 hdmı 1 vga 1 dp girişi var ve ekran kartının arka panelinde soğutucu blok yok. İnternetten nerden baksam hem arkasında sogutucu blok var ve dp portu 3 tane. Benim ekran kartı farklımı oluyor...
  20. M

Asus ROG Strix RX570 OC 8GB vs PowerColor RX 570 4GB Red Dragon

Bilen biri yazabilirmi arasındaki fps farkı kaç olur youtubeden bulamadım arasındakı fark nedir ? Hangisini almalıyım
Top Bottom