Hyper x cloud 3e sahibim ancak jag ile bağladığımda geliştirici seçeneklerine ulaşabiliyorum ama o zamanda mikrofonu kullanamıyorum usb ile bağladığımda ise geliştirici seçeneklerine ulaşamıyorum ne yapmam lazım
Dün tatlı tatlı pubg oynayıp bilgisayarı kapattım bugün oyunu açtığımda oyunun sesleri berbat haldeydi benim silahıımın sesi aşırı fazla damage sesi çok fazla araba sesleri ayak sesleri ise çok kısıktı birden bire kendiliğinden oldu yardım edebilecek var mı
Dün hyperx cloud 3 aldım aktif pubg oynuyorum benim kullandığım silah sesleri ve adamlar bana sıktığında aldığım hasar sesleri aşırı fazla ben bir yere ateş ederken etrafımı hiç duyamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
yaptım ama durum maalesef aynı düşük yüzde ile kullandığınadn ötürü kalabalık yerlerde ciddi bir fps düşüklüğü var 90 100fpslere kadar düşüyor halbuki tam randımanlı çalışsa 200ün altına düşmeyecek bir güce sahip
Selamün aleyküm.PUBG'de lobide gpu kullanımı 99iken oyun içine geçtiğim zaman gpu kullanımı 40larda geziyor ve bunu sadece pubgde yapıyorum oyun ayarlarım 1080p ve yüksek ayarlarda bunun sebebini bilen var mıdır? şimdiden teşekkürler.