Arama sonuçları: *

1. F

USB İLE BAĞLADIĞIMDA GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNİN OLMAMASI

Hyper x cloud 3e sahibim ancak jag ile bağladığımda geliştirici seçeneklerine ulaşabiliyorum ama o zamanda mikrofonu kullanamıyorum usb ile bağladığımda ise geliştirici seçeneklerine ulaşamıyorum ne yapmam lazım
  2. F

HYPERX CLOUD 3 KABLOLU GELİŞTİRİCELER SEÇENEĞİ

Birden bire geliştiriciler seçeneği kayboldu ne yapabilirim
  3. F

hyper x cloud 3 ses sorunu

bunu düzeltebildin mi hocam aynı sorun bende de var
  4. F

HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

teşekkür ederim de maalesef düzelmedi yardımın için sağol ama bide bende öyle bir kontrolcü yok
  5. F

HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

7.1 bir dediğiniz şey dts özelliği değil mi oda açık değil zaten
  6. F

HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

yazılımı yüklü evet ordan denedim ayarları ama düzelmedi maalesef
  7. F

HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

bir tane tuş var o da mikrofonu aç kapat yapıyor
  8. F

HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

Dün tatlı tatlı pubg oynayıp bilgisayarı kapattım bugün oyunu açtığımda oyunun sesleri berbat haldeydi benim silahıımın sesi aşırı fazla damage sesi çok fazla araba sesleri ayak sesleri ise çok kısıktı birden bire kendiliğinden oldu yardım edebilecek var mı
  9. F

HYPERX CLOUD 3 PUBG SES PROBLEMİ

üstte bahsettiğim sorun eski kulaklığımda yoktu maalesef yeniyi alınca oldu
  10. F

HYPERX CLOUD 3 PUBG SES PROBLEMİ

Dün hyperx cloud 3 aldım aktif pubg oynuyorum benim kullandığım silah sesleri ve adamlar bana sıktığında aldığım hasar sesleri aşırı fazla ben bir yere ateş ederken etrafımı hiç duyamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  11. F

3000Tl Bütçe ile kablosuz kulaklık

Corsair HS65 önerenlerde oldu
  12. F

3000Tl Bütçe ile kablosuz kulaklık

En fazla 3200 3300 olacak şekilde alabileceğim kablosuz kulaklık hangisi ? Not:Oyun için alıyorum. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
  13. F

GameBooster Nemesis Pro WBH23W

[H3 id='GameBooster+Nemesis+Pro+WBH23W+1800Tl+fiyat+var+sizce+alnr+m']GameBooster Nemesis Pro WBH23W 1800Tl fiyatı var sizce alınır mı[/H3]
  14. F

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600

Steam pubg mobile değil
  15. F

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600

yaptım ama durum maalesef aynı düşük yüzde ile kullandığınadn ötürü kalabalık yerlerde ciddi bir fps düşüklüğü var 90 100fpslere kadar düşüyor halbuki tam randımanlı çalışsa 200ün altına düşmeyecek bir güce sahip
  16. F

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600

DDU nedir bilmiyorum ama ekran kartının driverı 18 martta son halini nvidia üzerinden güncelledim
  17. F

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600

dikey eşitlemeden bahsediyorsanız hayır kapalı
  18. F

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600

Selamün aleyküm.PUBG'de lobide gpu kullanımı 99iken oyun içine geçtiğim zaman gpu kullanımı 40larda geziyor ve bunu sadece pubgde yapıyorum oyun ayarlarım 1080p ve yüksek ayarlarda bunun sebebini bilen var mıdır? şimdiden teşekkürler.
  19. F

4060Tİ DÜŞÜK GPU KULLANIMI

yapmadığım şey kalmadı nerdeyse yaöyle diyim sana arkada bişeyde açık değil
  20. F

4060Tİ DÜŞÜK GPU KULLANIMI

Bir sorun yok ki zaten normal olan bu çünkü düşüp gpu kullanımını sadece PUBG'de yapıyor
Geri