Arama sonuçları: *

• Users: lrti
  • Order by date
  1. L

Grundig İntel(R) Celeron(R) işlemci 4 GB Ram 64 bit Windows 10 pro Notebook kaç TL ye satılır ?

İntel(R) Celeron(R) işlemci 4 GB Ram 64 bit Windows 10 pro Notebook kaç TL ye satılır ? Pek bir fikrim yok ucuza da satmak istemiyorum kaç TL ye satılır ? ( 2 yıl kullandım ama daha yeni gibi tertemiz ve hiç bir yerinde sorun yok ince ve modern bir notebook görüntüsü iyi yani ama donanım pek iyi...
  2. L

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 64 GB kaç TL ye satılır ?

Evet 1610798186 Eyvallah kankam teşekkür etim 2000 TL ye satarım herhalde
  3. L

Aaa evet çok teşekkürler doğru benimki Türkiye garantili
  4. L

O kadar eder yani
  5. L

Sahibinde 1600 TL ye satıyorlar
  6. L

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB kaç TL ye satılır pek bir fikrim yok ucuza satmak da istemiyorum sizce kaç TL ye satmam gerek ? ( Telefon hiç hasar görmemiş temiz kullanılmış 1 yıl kullandım kutusu şarj aleti belgeleri var ve tertemiz )
  7. L

Yardım Monitörü kasaya bağlamak için hangi kabloyu tercih etmeliyim ?

Hangisi daha iyi performans verir ona göre bir tercih yapmam gerek
  8. L

32 inc 1920x1080p monitör alınır mı?

32 inç alacaksan en az 2k
  9. L

RX 550 4 GB ekran kartı almayı düşünüyorum 800 TL bütçem var daha iyi bir ekran kartı varmı ?

Hemen almıyorum zaten hemen alırsam R5 2600 tercih edicem
  10. L

BU HAZIR SİSTEM NASIL ?

Anakarttın hiç iyi değil ilerde yükseltme yaptığında sorun çıkartır B450 serisi almaya çalış
  11. L

Masaüstü toplamak istiyorum yardım eder misiniz?

Kendin mi toplayacaksın montajını yapıcaksın yoksa özelleştirmeler yaparak hazır sistemi alıcaksın ?
  12. L

150-200 TL bütçe ile alınabilecek en iyi klavye nedir ?

RGB olmasına pek önem vermiyorum Mekanik olsa mükemmel olur Bilek desteği olursa mükemmel olur ama bu fiyat aralığında bilek desteği sunan bir klavye olduğunu sanmıyorum
  13. L

3600 TL bütçe ile AMD Ryzen 3 3100 işlemcili RX 550 4 GB ekran kartlı sistem toplamak mantıklı mı ?

O zaman bu sisteme bir ekran kartı önerin hangi ekran kartını almam mantıklı ?
Geri