Arama sonuçları: *

1. A

Lenovo Checking Media (İlk Kurulum)

Not!: İlk defa açtım ve ilk kurulumu yapmaya çalışırken bu sorunla karşılaştım, format falan yok bilginize. Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 Freedos bilgisayar satın aldım, iki gün önce Donanım Arşivi youtube kanalında yayınlanan bilgisayar. Bilgisayarımı Freedos olarak satın aldım. 32 GB'lık...
  2. A

Türksat Kablonet İnternet Kalitesi Ve Memnuniyet

Bu sadece daha yeni kullanmaya başlayıp, daha 2 hafta bile olmadan meydana gelen sorun. Önermememin sebebi sorunun ortaya çıkması değil, Türksat yetkililerinin yetersiz bilgileri ve 5 gün gibi bir süreçte hiç bir şekilde sorunu çözememeleridir.
  3. A

Türksat Kablonet İnternet Kalitesi Ve Memnuniyet

Türksat Kablonet Fiber internet kullanıcısıyım. 5 gündür internetimde sorun var. 5 gündür upload hızım 0.03 falan. Gece saat 19.00'dan sonra bu sorunu yaşıyorum. Gündüz 1080P videoyu kesintisiz izlerken, akşam 240p bile izleyemiyorum. Müşteri Temsilcisi ile iletişime geçiyorum, teknik ekip için...
  4. A

Hata vermeden oyundan atması

Hayır kanka :D
  5. A

Hangisini tercih etmeliyim dostlar ?

2. sistem daha sağlıklı gibi duruyor fakat başka sitelere de göz atın, biraz daha ekleyerek çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz
  6. A

Hata vermeden oyundan atması

Normal bir şekilde oyun oynarken, durduk yere oyundan atıyor. Cs:Go oynarken hiç bir performans sorunu yokken birden hata vermeden oyundan atıyor. Sıcaklık değerlerim normal, sistemim daha 1 aylık bile değil bu sorunu son 1 haftadır yapmaya başladı ve sorunun kaynağını bulamıyorum. Bu gün en...
  7. A

Kasamın önündeki 3 Fan Çalışmıyor.

Kasamda 650w psu var ekran kartım 1660 super ventus işlemcim amd ryzen 5 2600x ve sistemime gayet yeten bir psu var normalde çalışan fanlar şimdi çalışmıyor anlamadım.
  8. A

Kasanın içini kontrol etmedim pek anlamadığımdan dolayı biraz karmaşık
  9. A

Kasam VENTO Mars VG04F, kasamın önündeki 3 fan çalışmıyor. Egzoz fanı çalışıyor. Akşam hiçbir sorun yoktu. Sabah kalkıp açma tuşuna bastım ve kasa ledleri belli bir süre yandı sonrasında ledlerin durduğunu fark ettim. Gidip baktığımda fanlar çalışmıyordu. Sorunun kaynağını çözemedim. Akşam...
  10. A

Ekstra fan takmak istiyorum, sıcaklığı ne kadar etkiler?

Hocam bazen 75 derecelere çıkıyor ben minimumda tutmak istiyorum.
  11. A

Ekstra fan takmak istiyorum, sıcaklığı ne kadar etkiler?

Merhaba iyi günler. Bilgisayarım yeni bir bilgisayar ve Amd 5 2600 mpk ve 1660 super ventus xs oc 6gb ekran kartım var. Valoranta girdiğimde sıcaklık 65-70 derecelere çıkıyor. Kasanın üstüne 2 adet fan ekleme yerim var. 2 adet fan eklersem işlemcimin sıcaklığı ne kadar düşer? Önerdiğiniz fan...
Geri