Arama sonuçları: *

1. M

MSI GeForce RTX 5070 Gaming Trio OC almaya değer mi

pc parçaları msi ve üst modelini almak mantıklı geldi. sadece fiyatı yüksek geldiği için sordum
  2. M

amd istemiyorum. teşekkürler.
  3. M

Merhaba arkadaşlar https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5070-gaming-trio-oc-12g-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html# bu fiyata almaya değer mi yoksa beklemeli miyim?
  4. M

Amd5 Ddr5 mi yoksa 7900gre mi geçmek mantıklı

Teşekkürler am5 geçeceğim
  5. M

Amd5 Ddr5 mi yoksa 7900gre mi geçmek mantıklı

Arkadaşlar, bende 5600+6650xt var. Kararsız kaldım. Bütçem ikisinden birisine ancak yetiyor. Sizce 7800xd3+ram+anakart mı? Yoksa 7900gree mi?( Monitörüm 2k 165hz ve psu 750 80+ gold)
  6. M

adata 850 lite 2tb olanı alınır mı

SSDim var samsun evo plus ama yer kalmadı pcde artık. 4.0 ve 3.0 destekliyor anakartım. 3.0a samsung bağlı ve yeni aldığım 4.0 bağlantılıyı oraya montajlayacağım. Adata konusunda kararsız kaldım. Ama fiyat olarak çok iyi fiyatta. Sizce almalı mıyım...
  7. M

LG 27GR75Q-B UltraGear menu bugta kaldı

hazır ayarlan dışında custom ayar yapmama izin vermiyor. On screen indirdim orda da izain vermiyor. fabrika ayarlarına sıfırladım ve yine custom ayar yapmama izin vermiyor sadece belirlenmiş hazır ayarlarda oynayabiliyorum. Nasıl custom ayar yapabilirim veya nasıl açılır? On screen ekranında bu...
  8. M

Yardım STEELSERİES KULAKLIK İPHONE BAĞLAMA

Bende bunun cevabını arıyorum. Lakin pc veya android üzerinden kolayca bulunuyor ama iPhone da yok. 1700951876 Hocam güç düğmesine bas sonra bt düğmesine 4 saniye basılı tut sonra yanıp sönüyor işte o zaman rahatlıkla bağlantı kurabilirsin. Kullanma kılavuzu okunanın faydaları .d
  9. M

5000 TL bandında kulaklık önerisi

arkadaşlar hem pc de hem mobilde kullanmak için kulaklık arıyorum fakat çok kararsız kaldım. Razer barracuda-logitech g735-steelseries nova7 bunun dışında önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? Sistemim de razer ekipmanları var. razer kraken v3 modeli çok yıprandığı için ve yavaştan bozulduğu...
  10. M

GTA 5 girerken reklam tanıtımı oluyor

oyuna girdiğimde daha başlangıç ekranında garip tanıtım reklamı oluyor. ilk başta altta filan bişi açık sandım o değil. görev yöneticisinden takip ettim orda da gözükmüyordu. oyunu kapatığımda o reklam tanıtımıda kapanıyordu. garip bişeydi ve oyunu oynatmıyordu. oyunu sesini kıssam bile etki...
  11. M

Saphire RX7600 uyumlu mudur?

Rx76000 saphire modelinden alacağım r5 3600 32GB RAM var darboğaz yapacağını biliyorum ama herhangi bir sıkıntı yaşatır mı 3-4 ay sonra da işlemciyi güncelleyeceğim zaten. Başka model ekran kartı söylemeyin bütçem ancak bu kadar
  12. M

PC ye elektrik gitmiyor

Kabloyu tek başına prize taktığımda PC sorunsuz açılıyor ama 4lü priz olsun farklı türde priz olsun başka herhangi bir şey yani monitörün fişini taktığımda PC’ye elektrik gitmiyor. Tek başına takılı olduğunda sorunsuz çalışıyor. Psu içine baktım tozlarını temizledim hiçbir şey yoktu. Şimdi psunun...
  13. M

Ram RGB bellek kit alınır mı

Öyle yaptım baya zaman önce 😂
  14. M

Steam HDD'deki oyunu SSD'ye taşıma

steamin kurulu olduğu dosyayı ssdye taşıyorsun sonra sorunsuz çalışıyor. Ben öyle yaptım
  15. M

PC USB Bağlantası 2 saatte bir kendiliğinden kopuyor

PC USB Bağlantası 2 saatte bir kendiliğinden kopuyor sonra yeniden bağlanıyor. Bütün her şeyi güncelledim. Biosu bile (bu hatayı aldıktan sonra güncelledim ve hatayı aldığım zamanda güç seçeneklerinden usbyi ayarladım ama çözülmedi) güncelledim ama durum nafile. Bilgisayarı en son 7 ay önce...
  16. M

Donanım Arşivi Videolarındaki ARGB Led Ürünü Nerden Temin Edilir?

bunları buzlu cam kullanarak yapabilirsin. sadece led ile olmaz. alüminyum led yuvası alıp üstüne buzlu cam takarsan olur ya da farklı tarzlarda
  17. M

razer wolverine v2 vs wolverine ultimate hangisi alınır?

ULTİMETE yani ilk versiyonu. v2 arkada ki tuşlar biraz uzakta kalıyor parmaklar için
  18. M

razer wolverine v2 vs wolverine ultimate hangisi alınır?

Bunun haricinde ne önerirsiniz?
  19. M

ÇÖZÜLDÜ Batman Arkham Knight Kaç GB?

hepsi dahil
Geri