Arama sonuçları: *

1. Y

Turkcell Numara taşıma kampanyası 10 gb 185₺ - 20 gb 235₺

Suan faturasız turkcell hat kullanıyorum nasıl faydalanabilirim bundan
  2. Y

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Herhalde telefonu da hızlı sarj eder teşekkürler hocam
  3. Y

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Poco x3 pro için alsam hızlı sarj eder mi?
  4. Y

Liseye yeni geçtim sınıfımı nasıl öğrenebilirim okul numaramı öğrendim

Keşke bende liseye yeni geçmiş olsam...
  5. Y

❌İndirim Bitti! Koorui 21.5 İnç İPS Monitör 2700 TL

3100 tl ye 180 ips 24 inc monitor verdi Abdullah abi onu düşünürsek fiyatina göre kötü arastirirsaniz 3k civarina daha iyilerini alırsınız.
  6. Y

500 Tl Ye Skin Önerisi

1 porsiyon iskender ye
  7. Y

Bilgisayar için Akım Korumalı Priz

Akım korumalı olmayınca bilgisayara bir zararı mı var? Bilmediğimden soruyorum
  8. Y

200-270K araç önerisi

Hocam 300 civarina accent admire alinabilir ustasi çok parçası ucuz fazla sorun çıkartmaz dusunebilirsiniz
  9. Y

1.4 Fire Egea nasıldır

Egea sadece 1.4 fire mı veriyolar engelli indirimiyle?
  10. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Hocam youtubeden biraz arastirdim bi kanal statik elektriklenmeden olabilecegini soyluyordu bütün kablolari fisleri sokup yeniden taktim acildi sagolasin
  11. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Monitör menusunde sekmeler arasinda dolanırken dvi 1.4 den 1.2 ye cektim görüntü gitti daha da gelmiyor pc suanda açık monitorun dugmesine basıp kapatip actim ama menuye yine giremiyorum 1712412467 Beyler yardım edin
  12. Y

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Simdi ben cok anlamam düz mantık gidiyorum Abdullah abi benim monitör tr de olsa 20k dedi üst düzey monitörler arasında dedi Best seçeneği 0.8 ms di Bu monitörü ben kasimda 4k ya aldim ucuz bir monitör best de 1.2 ms yazıyor Demekki fiyatına göre harbiden iyi :D zaten abdullah abiye guvenip...
  13. Y

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

Çok sağolun
  14. Y

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

sonunda başardım dostlar sonunda :))))))))))))))))))
  15. Y

1 veya 2 tb f/p m2 ssd önerisi

Hazır sistem pc aldim 500gb depolama var yetmiyor 1 veya 2 tb m2 ssd almak istiyorum f/p iyi bir ssd var mi Anakart gigabyte A 620m H sanirim gen 4 desteği var anakartin yani gen 4 olursa cok iyi olur Bütçe olarak ssd ler hakkında hic bir bilgim yok ilk fiyat olarak 2 bin tl vereyim
  16. Y

🔥 MOTORİNE 7. ZAM DAHA GELİYOR! ÇOK AĞIR BİR ZAM! 🔥

2500 dolar maas alan adam litresini 1 dolara aliyor 500 dolar maaş alan biz litresini 1.5 dolara aliyoruz Yazık valla
  17. Y

Çözüldü✓ ALTIN MI DOLAR YAPAYIM?

24 ayar gram altin almak en mantıklısı diye biliyorum 1707467459 Yatirim tavsiyesi değildir ama ben öyle yaptim :)
  18. Y

Surround kulaklık mı 7.1 mi?

2033d aldim sesleri cok guzel veriyor kulaklık tok duruyor hosuma gitti 700tl ye aldim ben kulaklikta rgb sevmedigim icin bunu sectim
  19. Y

🔥İndirim MLD M300 1TB 3300MB-3100MB/s NVMe 1599 TL.

1 tb veya 2 tb gen 4 m2 ssd öneriniz var mı?
Top Bottom