Arama sonuçları: *

1. spadey

RTX 4060ti 128bit 8gb 2x OC / RTX 3060ti 8GB 256bit 3x OC Hangisi?

değil ama 3060ti dediğim daha pahalı o yüzden kafam karıştı
  2. spadey

tamamdır teşekürler
  3. spadey

128 bit ve 2 fanlı olması sıkıntı yaratır mı 2 sinde de aynı işlemci olucak AMD ryzen 5600x
  4. spadey

5. spadey

Website Nasıl Teslim Edilir?

Bunu bir araştırıyım ben teşekkürler.
  6. spadey

CMS tam olarak ne oluyor anlamadım ama
  7. spadey

ben front-end tarafında çalışıyorum ve daha önceden müşteriye bir site yapmadım. o yüzden front-end tasarımını nasıl teslim edeceğimi bilmiyorum.
  8. spadey

yani şöyle html ve css ile sitenin ön arayüzünü tasarladım. örnek veriyorum bir kafe sitesi sadece arayüz yeterli oluyor. Ben bu siteyi hostlamayacağım veya domain almayacağım. ben sadece siteyi teslim edeceğim bunu direkt kaynak kodlarıyla mı teslim etmem gerekiyor yoksa nasıl edeceğim yani?
  9. spadey

Anladım yani benim yapmam gereken bir kısım değildir diye düşünüyorum hosting parası ve domain parası onlara aittir sadece nasıl yapılacağı hakkında bilgi veririm
  10. spadey

Merhaba, freelance olarak çalışmak istiyorum. Şuanlık front-end olarak website arayüzü kodluyorum. Bunu yaparken kendi bilgisayarımdan açarak bakıyorum ama müşteriye bunu teslim ederken hosting ve domain ile mi etmem gerekiyor yoksa direkt olarak kaynak kodlarını veya dosyasını verip diğer...
  11. spadey

Termal Macun Önerisi

Arkadaşlar merhaba termal macun almak istiyorum hiç daha önce böyle bir şey yapmamıştım ama arkadaşlarım termal macunun iyisini seçmemi cpu ya zarar vermemesini söyledi o yüzden size sormak istedim. Termal macun önerisi yapar mısınız? 1 Tane buldum onunda linkini buraya koyuyorum. (bunu almayı...
  12. spadey

Amd Ryzen 5 3500x Sıcaklık

öyle şey yok daha öncedne bir şey olmuyordu yeni olmaya başladı böyle şuanlarda 60 68 arası seyrediyor birkaç ayar yaptım biostan daha fazla inmedi daha garantiye vermeyi düşünüyorum veya son kez bilgisayarı formatlayıp bakacağım
  13. spadey

Core boost u kapatmayı düşünüyorum
  14. spadey

kasayı bu kadar yeni aldığım halde böyle olması çok saçma ama 1629110624 bios tan core boost modu açık olmuş olabilir mi
  15. spadey

önü 1 tane çizik var yani yanları bu şekilde açık üstü açık altı açık arkası açık
  16. spadey

mesh ne demek bilmiyorum kasanın önünde var kasanın için baya soğuk ve güzel dalga şeysi var
  17. spadey

var önde 1 tane fan var bide cpu üstünde 1 fan var 1629110117 evet banada çok yüksek geldi
  18. spadey

bu boostlamayı kapatamazmıyız 1629110038 bu kadar ısınması çok normal değil
  19. spadey

Arkadaşım 3,96 çok da çalışıyor galba hiç bir ayar yapmamıştım da neden böyle
  20. spadey

Merhabalar yeni bilgisayar alalı 5 ay falan olucak ama işlemcide boştayken bu kadar sıcaklık fazla değil mi? oyundayken 90 derecelere çıkıyor kasanın içi serin soğutmasıda iyi sizce bu sorun fanlardan mı kaynaklanıyor kasada toplam 3 tane fan var. Ekran Görüntüsü
Top Bottom