Arama sonuçları: *

1. A

Tarayıcıda video izlerken tarayıcı harici ekranın kalan kısmının kararması

kanka bende aynısını düşünüyorum sen içimi ferahlattın aynı dönemde 2mizinde ekran kartı yada monitörü yanmayacağına göre driver bozuktur yeni güncelleme gelir yakında
  2. A

Tarayıcıda video izlerken tarayıcı harici ekranın kalan kısmının kararması

kanka ekranın koyulaşıyor dimi eğer öyleyse bende konu açtım 1-2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum 1-2 haftadır farklı olan tek şey 2.monitör
  3. A

Öneri Oyun tavsiye edermisininz?

önereceğim oyunu yazmayı unuttum kesinlikle şiddetle DOOM Eternal i tavisye ederim deluxe edition olanı
  4. A

Öneri Oyun tavsiye edermisininz?

dark souls 3 öneren olmuş bu indirimde almamanızı tavsiye ederim çünkü daha da düşük oluyor ayrıca şuan aldığın ds3 normal pakette pek bir şey yok daha iyi indirimle aynı fiyata dlc ler ile birlikte almanızı tavsiye ederim
  5. A

Bütçem var kulaklık alacağım aklıma takılan soru var +1000bütçe anakartım Asus Prime B450M-K

o zaman anakart önemli anakartım Asus Prime B450M-K 1637920242 anakartım Asus Prime B450M-K
  6. A

Bütçem var kulaklık alacağım aklıma takılan soru var +1000bütçe anakartım Asus Prime B450M-K

Merhaba arkadaşlar bütçem 2k falan wireless kulaklık alacağım forumlarda eski konuları falan araştırırken anakart bilgisi verenleri gördüm sebebini anlayamadım sebebi nedir ayrıca wireless kulaklık önerisi olan var mı? rahatlık için wireless almaktayım kablolu önerisi ağır fark varsa...
  7. A

Dreams of Desire: Definitive Edition Türkçe yama var mı?

Selam dostlar Dreams of Desire: Definitive Edition türkçe yamasını aramaktayım bilen var mı?
  8. A

televizyonumu nasıl 2. monitör olarak kullanabilirim?

kablolar arasında fark yok mu?
  9. A

Orta sistem için online hikaye oyunu

A Way Out şuan indirimde çok uzun bi oyun değil ama biz arkadaşımla oynarken eğlendik biz oynadığımızda bir kişinin alması yeterliydi onu bi araştırıp oynayabilirsiniz
  10. A

televizyonumu nasıl 2. monitör olarak kullanabilirim?

Selamlar dostlar video izledim biraz bakındım ama yine de sormak istedim boş yere kabloya para vermek istemiyorum asus dual 1660ti ekran kartım var televizyonun linki şu https://www.beko.com.tr/led-tv/b32l-5745-4b-tv-ve-tv-unitesi ben bunu 2. monitör olarak bağlayabilir miyim? 1634566025 son...
  11. A

ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı?

sana cevap vermeyeceğim mesaj kastın hadi ikile
  12. A

27'' monitör önerir misiniz?

27inç 1080 çözünürlükte yetmiyor diyorlar ama gerçekten bi fark görükmemekte mikroskopla bakmıyorsan
  13. A

ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı?

Herkese selamlar oyunun ekran kartını yaktığı yönünde konuşmalar var zengin birisi değilim kesinlikle ekran kartım yansa yerine koyamam ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı? rica ediyorum bilen test eden yazsın iyi günler dilerim
  14. A

ekranım bu şekilde oldu ne yapmalıyım

tamamdır bro
  15. A

dediklerinizi uygulayacağım olmadığı takdirde bilgilendiririm çok teşekkürler 1629544187 format atsam olur mu arkadaşlar driver falan sil yükle demişsinizde yanlış bişi yapmak istemem @boostafa @Sadece Ölüler Görür
  16. A

çözülmedi
  17. A

arkadaşlar görseldeki gibi oldu ne yapmalıyım
  18. A

Twitch'te neden nickimi alamıyorum

Samet ismi şuan kullanılmıyor 1 yıldır deniyorum almayı ama alınmıyor
  19. A

Twitch'te neden nickimi alamıyorum

Selam dostlar aylardır Twitch'te ismimi nickim yapmak istiyorum sürekli deniyorum alamıyorum. Arattığımda 'Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir.' hatası almaktayım. Biraz araştırdım 6 ayda kullanıma açılıyormuş bu olay imkansız 1 senedir deniyorum...
  20. A

Bu fan neden sökülümüyor

Sökerimde ilk defa yapicam geri birleştirebilir miyim emin değilim 1628787538 Bu arada fanin çevresinde ki kalın vidayı çözmeye çalışıyorum
Geri