Arama sonuçları: *

1. Sonof4narchy

Hard disk bozukken bilgisayari calistirmak

Samsung ssd ilk sırada zaten. Hard diski çıkartıp denediğimde de otomatik bios ekranina atıyor sistemi açmıyor 1614515383 Bu da hard diski söktüğümde açılan hali 1614516193 Neden sisteme giriş yapamıyorum bilen yok mu arkadaşlar.. Bios ekrani geliyor önüme sürekli ne yapsam
  2. Sonof4narchy

Fotoğrafı küçültmek için cok uğraştım kusura bakmayin
  3. Sonof4narchy

Edit: Dün de bozuktu fakat bilgisayarim bir şekilde onarıma aldi hard diski kendi kendine ve açıldı yine hard diski gormedi ama kullanabildim. 1614514313 Nasıl yapacağım bunu acaba biraz karışık geldi anakartın ekranı
  4. Sonof4narchy

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Benim hard diskim bozuldu ve yenisi 4 gün sonra elimde olacak. Ben o süre zarfinda bilgisayarımı kullanmak istiyorum ssd üzerinden. Zaten sistem de ssd ye kurulu. Kripto para işiyle uğraştığımdan ötürü en azindan google Chrome u kullanmak istiyorum. Bilgisayari...
  5. Sonof4narchy

İllallah ettiten no signal hatası

Maalesef 2000tl daha bayılıp işlemciyi değiştirdiğimde sorun ortadan kalktı herkese teşekkür ederim.
  6. Sonof4narchy

İllallah ettiten no signal hatası

Arkadaşlar elime çekiç alip sistemi parçalamamak için kendimi zor tutuyorum. Msi anakartım yandığı için 1200tl daha bayılıp yeni anakart almıştım. 2 ay geçmeden bir anda mavi ekran verip kendini kapatıp açmaya başladı. Bilgisayarciya götürdüm anakartta sorun var dediler. Gittim yine yeni anakart...
Geri