Arama sonuçları: *

1. M

9000 TL telefon önerisi

Başlıkta yazdığı gibi teşekkürler.
  2. M

Sistemde bir eksik var mıdır ?

Kendime almıyorum satıcağım kişi bu şekilde istiyor parça değiştiritemiyorum.
  3. M

Sistemde bir eksik var mıdır ?

1677099416 Arkadaşlar o parça yerine şunu al demeyin çünkü karşı taraf bu sistemi istiyor sadece bu aldıklarım uyumlu mudur ?
  4. M

Elden Ring çökme sorunu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar param olmadığı için torrentten elden ring indirdim fakat oyun biraz ilerledikten sonra donuyor ve çöküyor sebebi ne olabilir. (Lütfen yorumlarınızda torrentten indirirsen böyle olur , emek hırsızlığı yapma vs yazmayın param olsa zaten alırım teşekkürler.)
  5. M

Bana bir akıl verir misiniz ?

Benimde yazılıma ilgim var ama 1 sene mezuna bıraksam da yazılım mühendisliğini tutturamam gibime geliyor . Üniversite de verilen eğitim ile bu özel kurslarda verilen eğitim benzer midir acaba ?
  6. M

Peki 4 yıl üniversite mi gitmek mantıklı yoksa özel kursa gitmek mi .
  7. M

Şöyle söyleyeyim para çok sıkıtı değil ben bir sene daha mezuna bırakırsam ve yapamazsam 1 yıl kaybım olacak ben o bir yıl kayıpta şu anki yaptığımız işi öğrenirim.
  8. M

Merhaba arkadaşalar hayırlı geceler , öncelikle sizden akıl almak istediğim birkaç konu var üşenmeyip bu yazıyı okuyup yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Ben bu sene yks ye girdim ama dersler çok umurumda değildi çünkü babam ile birlikte ticaret yapmaya başladık yazarkasa , fiş yazıcı ...
  9. M

Düz çizgi çekemiyorum

Merhaba arkadaşlar site yaparken düz çizgi çekmem gerekti <hr> kodu ile düz çizgi çekmek istedim fakat çektiğim çizgi dik oluyor bunu nasıl düzeltirim teşekkürler.
  10. M

Bu ceketi bulamadımm

ĞAZSDLASDLKASDD A
  11. M

Bu ceketi bulamadımm

tamamdır saol
  12. M

Bu ceketi bulamadımm

Beyler gibi dizisindeki feyyaz yiğit in giydiği siyah kadife ceket tarzı bir şey arıyorum yardımcı olur musunuz
  13. M

Ryzen 3 3200g driver ?

onu da indirdim ama hala aynı hatayı alıyorum
  14. M

Ryzen 3 3200g driver ?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 1641843200 Bu söyediğinizi kurdum fakat hata 184 dedi.
  15. M

Ryzen 3 3200g driver ?

Çok teşekkürler sistemi bugün topladım ne yapıcam bilmiyorum . Anakart için başka bir driver indirmem lazım mıdır . Bide ilk baş hangisini kurayım fark eder mi ?
  16. M

Ryzen 3 3200g driver ?

gigabyte B450M S2H
  17. M

Ryzen 3 3200g driver ?

Tamamdır inşallah olur çok teşekkür ederim
  18. M

Ryzen 3 3200g driver ?

hangisini indiricem
  19. M

Ryzen 3 3200g driver ?

Merhaba arkadaşlar bu işlemciyi yeni aldım driverini kurmak için amd sitesine gidip radeon-software-adrenalin-2020-21.10.2 bu driveri indirdim ama hata184 ile karşılaştım yardım ederseniz çok sevinirim
  20. M

İki B450M S2H arasında neden bu kadar fiyat farkı var?

Bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?
Geri