Arama sonuçları: *

1. K

Arkadaşlar m2 ssd alıcam 2 tb hangi marka almalıyım?

Reis onu alacak param yok mesele orda
  2. K

Evet ama yorumları iyi olmadığı için vazgeçtim ve mehmet beyin attığı kingston m2 ssd si daha çok hoşuma gitii ondan sipariş vermeyi düşünüyorum https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-nv3-snv3s-2000g-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,734994021.html
  3. K

Çözüldü✓ Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı

Konuyu düzeltmek amacıyla yazıyorum ilk öncelikle ölü pixel görürseniz bi elinizle silmeye çalışın kir filan bulaşmış olabilir benim monitöre de kir bulaşmış sildim geçti
  4. K

Hocam kendimi garantiye almak için 2 tb alıyorum hafıza sıkıntısı olmasın diye bende 256 gb dragos vardı
  5. K

Hiç İncehesap tan alışveriş yapmadım güneviyor musunuz bu siteye hocam ona göre alayım
  6. K

Son attığın 2 site açılmıyor
  7. K

Teşekkür ederim hocam 👍
  8. K

Burdaki dragos markalı m2 ssd yi almayı düşünüyorum ve bütçem bu kadar başkada bütçem yok
  9. K

Çözüldü✓ Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı

Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı iade talebmi oluşturayım yoksa kusurlu ürün mü diyeyim ? 3 tane ölü pixel çıktı
  10. K

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

Hepsiburada da 7bin Trendyol da 5.500tl MSI mag 256f
  11. K

Bu satıcıdan aldım bir sıkıntı göremedim ama daha ölü pixel gibi testler yapmadım haberin olsun 1734844676 Şuanda fiyatı 7 bin olmuş
  12. K

Ben hepsiburada dan alişverişimi yaptım amazon gibi sitelerden alışveriş yapmadım o yüzden bir şey diyemem
  13. K

İşlemcim i5 9400f ve 500 w psu var hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Arkadaşlar bu konu 2. Açışım kararsız kaldım çoğu kişi 1660 ti ve 2060 ekran kartlarını önerdi ben şu soruyu sormak istiyorum 2060s alsam sorun olur mu ?
  14. K

Bende MSI mag 256 f aldım senin sayende
  15. K

Bende msı aldım daha 1 hafta bile olmadı alalı güzel biraz oyun oynayabildim sadece diğer modellerine gelirsek lenovo VA panel MSI olan IPS panel olarak geliyo bunlar arasında farklar var en iyisi biraz youtube den araştır amaçlarına göre değişiyor çünkü ben rekabete dayalı diye MSI aldım
  16. K

Öneri Arkadaşlar 500w psu var bende hangi ekran kartı almalıyım

MSI 500 W 80+BRONZ olması lazım 1734499318 Ben bi bilgisayarın yanına gidince bütün özelliklerini öğreneyimde geleyim en iyisi
  17. K

Ben 2080s alsam sorun olmaz değil mi yapacak başka seçenek yok işlemciye girişirsem çoğu şeyi değiştiricem
  18. K

Tekrardan teşekkürler hocam
  19. K

Hocam sizin sistemdeki işlemci nedir?
Top Bottom