Arama sonuçları: *

1. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bios güncellemesi yapıp Windows kurunca sorun çözüldü. Bilginize
  2. D

Ekrana görüntü gelmiyor

H310M Pro Vdh Plus 1610643453 MSI H310M Pro Vdh Plus
  3. D

Ekrana görüntü gelmiyor

HDMI yok ama daha önce bilgisayarcı da denedim başka kabloyla. Bu kablonunda çalışıp çalışmadığını denedim problem yoktu
  4. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Şuanda işteyim ama akşam atıcam hemen
  5. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Bu yüzden mi görüntü alamıyorum peki?
  6. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Yok 1650 aero. Mobil işlemci nedir bilmiyorum aydınlatabilir misin?
  7. D

Ekrana görüntü gelmiyor

GTX 1650Ti İşlemci İ3 9100F
  8. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Denedim, görüntü yok
  9. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Görüntü gelecek mi diye kontrol etmek için taktım zaten ama sonuç yok. Bilgisayarcı vs çıkamadı içinden. Ürün arızalı diye geri göndersem orda da deneyecekler, bilgisayarcı da olduğu gibi çalışacak iadeyi de kabul etmeyecekler. Ne yapacağımı bilmiyorum arafta kaldım
  10. D

Ekrana görüntü gelmiyor

VGA, dvi dönüştürücüyle takıyorum yine görmüyor ama
  11. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Sadece sinyal yok yazıyor. Başka kasa takınca sorunsuz çalışıyor. Benim kasayı da başka monitöre takınca sorunsuz çalışıyor
  12. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Yaptım, sonuç aynı. Bu tarz şeylerden biriyse diğer monitörde görüntü alabiliyor olmamız normal mi?
  13. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Ekran kartına. Hatta ekran kartını söküp anakarta da taktım orda da görüntü yok 1610608967 Ekran kartına. Hatta ekran kartını söküp anakarta da taktım orda da görüntü yok
  14. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba, bikaç gün önce siparişini verdiğim PC bugün elime ulaştı. Monitörüme taktığımda herhangi bir şekilde görüntü alamadım. Problem kabloda mı diye düşünüp hdmi kablosunu vs değiştirdim sorun çözülmedi. Bilgisayarcıya götürdüm ordaki monitöre taktık, sorunsuz görüntü geldi. Benim monitörümü...
Geri