Değerli Donanım Arşivi forum üyeleri.
2 adet ghosting problemli monitör iadelerimden sonra, aşağıdaki linklerini eklediğim 3 adet monitörden hangisi, en az ghosting ve flicker problemini yaşatır sizlere sormaktayım...
Merhaba değerli Donanım Arşivi forum üyeleri;
3 gün önce almış olduğum "Acer kb242y-hbi" marka/model monitörüm de aşağıda bulunan fotoğraftaki gibi siyahlıklar çıkmaktadır. Farklı HDMI kablo ile testleri gerçekleştirdim fakat farklı bir sonuç alamadım. Onun haricinde monitörün kendi üstündeki...
Daha erken ama yine de teşekkür ederim. Bir kaç inceleme videosu ve forumlara baktıktan sonra fiyatı için ideal olduğunu anladım. Önceki kullandığım kulaklık "Logitech G230"'du zamanında 179₺'ye almıştım. Sağ kısım artık çalışmadığı için tavsiye istemiştim. İki kulaklık arasında bariz bir fark...
Ürünün siparişini verdim. Umarım dediğiniz ve benim gördüğüm kadarıyla "Mikrofon" tarafında herhangi bir aksilik çıkmaz (dipses, cızırtı, hışırtı, ses azlığı, vb.) :)
Youtube'de bir inceleme videosun da mikrofon testi vardı. Orada dip ses geliyordur. Tabiri caizse hafif bir hışırtı. Kullandırysanız hiç karşılaştınız mı?
*Bahsettiğim şeyler tabii ki de sürücü kaynaklı değil. Konuya gelip direk "Sürücü Kaynaklı" diyenlere direk cevap vermek için eklediğim bir ibare.
BIOS ayarlarında maalesef ki CPU ile alaklı hiçbir ayar mevcut değil. O yüzden Turbo Boost'u kapatmak gibi bir şey söz konusu değil. "Turbo Boost'u...
İyi günler "Donanım Arşivi Forum" üyeleri :)
Elimde Monster ABRA A5 V12.1 isim ve modelli bir laptopum var. Laptop da 2 tür sorunla karşılaşıyorum.
1- "Intel Core i5-7300HQ 2.50GHz Turbo Boost ile 3.50GHz" Laptop da bu işlemci var. İşlemci de bir video renderi alırken, oyun oynarken veya...