Arama sonuçları: *

1. O

Bilgisayar Açılmıyor: Fanlar Çalışıyor Ama Görüntü Yok

bilgisayar bazen açılmıyor fanlar donuyor ama goruntu gelmiyor. ekran kartım xfx rx6600 uzerinde max güç modunu açmak için tuş var onunaktif ettiğimde açılıyor. bilgisayarı kapatım tuşu normale cektiğimde bazen açılıyor. normal modda doğru akım çekemiyor gibi . ama her zaman olan bir şey değil...
  2. O

icloud dotoğraf yedekledim ama depolama alanı hala dolu

icloud dotoğraf yedekledim ama depolama alanı hala dolu. fotoğrafları yedekledikten sonra fotoğraf lardan silindi ama sistem verileri arttı . yani hiç birşeye yaramadı . altında gerektiği zaman siler ve yükler yazıyor ama app storeden bir şey yüklemeye calısınca yüklenmiyor. telefonu kapatıp...
  3. O

b450m s2h anakart sys fan soketi kaç volt

gigabyte b450m s2h anakartıma fan takıcam . kaç volt fan desteklediğini bilmiyorum . 5v mi 12v mi.
  4. O

NFS Unbound oyundan atıyor

SORUN ÇÖZÜLDÜ BELLİ bir zaman sonra atarsa tekrar belgelerdeki gösteridigi klasoru tekrar silin
  5. O

NFS Unbound oyundan atıyor

NFS Unbound oyunda oyuna girince ( story ve online) 10 20 metre gitimeden oyundan atıyor. bazen daha uzun sürüyor . ilk 2 gün birşwy yoktu sonra tektük atmaya başladı ve dahada artmaya başladı şimdi oyuna girince 5 10 sn sonra atıyor grafik ayarlarını resetledim bir fark olmadı LÜTFEN YARDIM...
  6. O

4060 lı sistem önerisi

bütçe 25k
  7. O

sons of the forest son kapı açılmıyor

sorunu bulamadım ama hile açıp konumdan kapının arkasına ışınlanabildim isteyen varsa Gotocoords 1745 40 553 bunu yazıp son kapının arkasına ışınılanabilir
  8. O

Cozumu varmi Yada surum degistirsek falan duzelirmi 1684364541 Kirik yerden anakart cikti pek hataya benzemiyor
  9. O

sons of the forest ta son kapıynın kart gosterme yeri kırık neden böyle olduğunu bulamadın .neden böyle olur ? nasıl çözülür lütfen yardın edin o kadar oynadık sonunu göremiyoruz.
  10. O

discord kısayollar çalışmıyor

şimdi bir şey farkettim bazı komutlar çalışıyor sağırlaştırma gibi. ama benim yapmaya çalıştığım ses panelini oyunda açabilmek. ses paneli kısayol ipucunda oyun arayüzünde çalışır yazıyor. bunun la ilgili olabilir mi?
  11. O

hayır . normal klavye tuşlarında
  12. O

Discord kısayolları sadece discord açıkken çalışıyor başka uygulamada çalışmıyor . Discordu yönetici olarakta çalıştırdım . hala aynı çalışmıyor.
  13. O

sata güç kablom yetmiyor

normalde 2 tane vardı bir gün kablo bosta dururken yandı tozdan olabilir. sıkıntı çıkarmasınb diye kesip batladım .psu da kablolar soketlide degil sokup takamıyorsun. o yuzden tek kablo var. o da dolu . O kabloya bir cogaltıcı gibi bir şey bulmam lazım ama bilmiyorun.
  14. O

sata güç kablom yetmiyor

psu daki sata güç kablosu yetmiyor bunun bir çoğaltma yöntemi varmı ?
  15. O

yeni pc aldım goruntu gelmiyor 3000 TL BANDINDA EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI

Anakart 3000 series ready , islemci 4000 series anakart gunclemesine baktim 4000, 5000 series e guncelleme var ama bu guncellemeyi biz yaparsak garanti kapsama dışına çıkarmı?
  16. O

ryzen 3 4300ge b450m xpg d30 500w sistemi actıktan görüntu gelmiyor 1624088441 ekran gelmeden nasıl bios güncellicez?
  17. O

kendim topladım. acıyorum fanlar çalısıyor. monitorde no signal yazıyor.
  18. O

donanım arşivi 3000 TL BANDINDA EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI
  19. O

yeni pc aldım goruntu gelmiyor. ram de sıkıntı yok(test ettik)
  20. O

pc topladım parca uyumsuzlugu varmı (daha almadım)

Cift islemci kullan micam zaten stokta bulabilirsem 3300x alicam bulamasssam 3100 alicam 1611056605 3500 max yapmaya calisiyorum 1611056707 Ucuz 2.el 1050 ti 4gb bulabilirsem alabilirim
Geri