Arama sonuçları: *

1. Baris13

siteden dosya nasıl indiriliyor

Merhabalar ben telefonuma rom atıcam bir site buldum ama siteden dosyayı nasıl yükliyceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim Site: https://download.exynos5420.com yada Note 3 SM-N9000Q telefon için bildiğiniz güvenilir bir rom atma sitesi var ise bana atabilir misiniz (ama lütfen öncelik...
  2. Baris13

Dragon ball izleyen var mı

Merhaba ben bir anime sever olarak dragon ball a başladım ilk seriyi bitirdim şimdi z serisinin yarısında falanım Dragon ball animesinin bütün serilerini bitiren var mı o kişiden özel olarak spoiler istiycem de (ben spoiler yemeyi seven biriyim ve bütün serileri bitirmiş birinden spoiler...
  3. Baris13

Galaxy Note 3 Custom Rom Nasıl Atılır

Merhaba benim telefonum galaxy note 3 SM-N9000Q android 5.0 ben bu telefona rom atmak istiyorum nerden güvenli bir şekilde bu telefona custom rom atabilirim
  4. Baris13

ps4 gamepad titrememe ve ışık değiştirememe sorunu

kolu 1 yıl önce aldığım için iade edemem @OdinSonThoR
  5. Baris13

ps4 gamepad titrememe ve ışık değiştirememe sorunu

merhabalar benim bir tane çakma ps4 gamepad im var bu gamepad i kablo ile pc ye bağlıyorum ama titreşim çalışmıyor bir sürü video izledim bunun hakkında ama işe yaramadı (not: ps4 e bağladığımda titreşimi çalışıyor ama pc de çalışmıyor) ışığı düzeltmeye çalıştığımdada sarı bir ışık yanıp...
  6. Baris13

gamepad titrememe sorunu

ikisi ile de bağladım hiçbirinde titreme çalışmadı
  7. Baris13

Yardım HADRON W201s Wonderboy PC Oyun Kolu W201S Titreşim Aktif Etme

büyük ihtimalle sizin aldığınız gamepad in titreşim özelliği yok çünkü o gamepad in benzeri bende de var
  8. Baris13

gamepad titrememe sorunu

nasıl düzelticem 1625857243 @Furkan Karagülle
  9. Baris13

gamepad titrememe sorunu

merhabalar benim bir tane çakma ps4 gamepad im var bu gamepad i kablo ile pc ye bağlıyorum ama titreşim çalışmıyor bir sürü video izledim bunun hakkında ama işe yaramadı (not: ps4 e bağladığımda titreşimi çalışıyor ama pc de çalışmıyor) ps4 gamepad im ...
  10. Baris13

normal klavye ye mavi switch takılır mı

merhabalar ben geçenlerde rainbow ışıklı bir klavye mouse set aldım ama klavyeden mavi switch sesi gelmiyor (çünkü mekanik değil) internet den mavi switch alsam klavyeme takabilir miyim klavyem ...
  11. Baris13

steam de uygulama steam başlayınca oto açılsın istiyorum

merhabalar ben yakın zamanda wallpaper engine aldım ama steam açıldığında kendisi otomatik bir şekilde açılmıyor baktım başlatma seçeneklerinde bir kod istiyor (yani kısacası wallpaper engine steam açıldığında otomatik açılsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim)
  12. Baris13

a101 den sipariş edersem bu gün mü geliyor

merhabalar ben bilgisayardan A101.com a girdim ve bir ürün buldum a101 in sitesinden aldığımızda siparişimiz gün içinde mi geliyor yani bü gün sipariş ettim 1-2 saat içinde mi geliyor
  13. Baris13

sizce hangisini almalıyım

merhabalar ben yazın sonunda bir oyun konsolu alıcam (not : oyun almıycam) param 2000 tl 2. el sahibinden.com dan baktım 1. Xbox one (s/x de olabilir) 2.Playstation 4 sizce bunlardan hangisini almalıyım bide nereden almalıyım (sahibinden den param güvende ile olursa sevinirim) (hatay da...
  14. Baris13

jutsu içeren anime önerisi

merhabalar arkadaşım bana 3-4 ay önce bir anime önerdi "Naruto" ben onu full izledim "naruto shippuuden" i de izledim "boruto" yu da izledim ve "naruto ve naruto shippuuden" in bütün filmlerini izledim ama başka içinde jutsu içeren anime bulamıyorum bana içinde jutsu içeren bir anime söyler...
  15. Baris13

5G internet bağlanamıyorum

çünkü 5g hızında upload hızı daha yüksek çıkıyor ölçtüm 1618396669 @Mehmet Yılmaz ethernet ile wifi nin bir alakası yok yanlış anladınız ben sadece bizim wifi 5ghz destekliyor diye örnek vermek istedim
  16. Baris13

@cagan_32 hayır yok ama mesela kardeşimin tabletinde 5ghz olarak wifi birşekilde bağlanabiliyor yani 5ghz destekliyor
  17. Baris13

Merhabalar Benim evimde bir tane 5Ghz modem var ben ethernet kablosu ile bilgisayarıma interneti bağladım ama sorun 5g olarak gözükmüyor etherneti bağladığımda 2.4ghz olarak bağlanıyor nasıl 5g yapabilirim bunu ?
  18. Baris13

yeni RAM aldım ho mu go mu ?

bence yeniden bir sistem topla ama ekran kartı almak istiyorsan 300 tl ancak bu var https://www.n11.com/urun/arktek-amd-radeon-r5-230-akr230d3s1gl1-1-gb-64-bit-ddr3-ekran-karti-1476027?magaza=tekizmir
  19. Baris13

o zaman lol kesinlikle kasar hatta belki açılmaz
  20. Baris13

yani bende de ddr2 4gb bir sistem vardı bence lol acayip kasar para biriktirip ddr4 paran yoksa ddr3 bir sistem topla
Top Bottom