Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Müzik dinlemek haram mıdır? sebebiyle açıklayın lütfen

dışarıda haram işlememek için şehirde yaşamıyor ve teknolojik cihaz kullanmaman gerekiyor. Yani çok takılma bro zaten kısa olan ömrünü kafana göre takıl.
  2. Koyun Shaun

Coklu hesap kullanımı sebebiyle ban

dilekçe yaz kral
  3. Koyun Shaun

SİRİUS Işık yılı cinsinden uzaklık ve yarıçap KURAN mucizeleri 4

beyler allah galiba haklıymış
  4. Koyun Shaun

Hızlı ve öfkeli 1 brain araba

10 saniyelik araç istedi 3 saniyelik araç getirdi :D
  5. Koyun Shaun

Yeteri Kadar Çarpılmadık Mı?

"Acı seni daha güçlü yapar. Korku seni daha cesur yapar. Kırık bir kalp ise, seni daha akıllı yapar."
  6. Koyun Shaun

Adamın biri bana bedavaya cs2 eşyaları verdi.(?)

o sırada reis ver bakim donunu
  7. Koyun Shaun

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

Kendisi için endişelenmşyor belki de ailesinin gelecdğinden korkuyor. İleride sokağın ortasında bıçaklandığında geç olmaması için. Bunun sorumlusu bu genç değil.
  8. Koyun Shaun

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

ülkenin durumundan dolayı olabilir mi?
  9. Koyun Shaun

Yılbaşı hediyesi KIZ ACİLL

Botsvana Pulası olarak dememiş 200-300 tl arası.
  10. Koyun Shaun

18 yaşında linea 1.6 mjet alınır mı?

Kmsi yüksek araç olur muhtemelen eğer bakımına katlanırım diyorsanız alınabilir. Pek bilgim yok bu araç ile ilgili ama şişko şirin duruyor
  11. Koyun Shaun

Hdd takılma sorunu 2tb

İade oluşturdum hocam eğer iade olursa iletişime geçeyim. Ssd kapasite ve fiyt ne kadar
  12. Koyun Shaun

Hdd takılma sorunu 2tb

iade mi etmeliyim yoksa bir çözümü var mı
  13. Koyun Shaun

Hdd takılma sorunu 2tb

r8 oyununda oyun başlatıyorum girerken crash veriyor. menüler geç açılıyor. nfs heat oynarken modifiye ederken ard arda gözüküyor örneğin jantlar iç içe geçiyor yavaş geliyor. world of warships menüler geç geçiyor aşırı takılma yapıyor. bunu düzeltebilir miyim? anormal derecede lag var. diskte...
  14. Koyun Shaun

Discord'da sahip oldugum tüm sunucuları görmenin yolu yokmu

internetten bot ekle yap yetkili olduğun sunucuları görebilirsin
  15. Koyun Shaun

1k tl herhangibi bir eşya

eğer erkek isen erkek arkadaşına hediye almana gerek yok dostum. En iyi hediye dostluktur
  16. Koyun Shaun

Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

Bende diyorum reisimiz nasıl böyle uzun yaşıyor gençler ömrünü veriyormuş adama valla helal olsun
  17. Koyun Shaun

Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

kardeşim yüce rabbimiz devlet babamız başbuğ cumhurbaşkanımıza mı küfrettin ek olarak rabbimiz olduğuna inanmayanlar için; eskiden allah yazınca reis çıkıyordu twitterde. Rabbimiz sağolsun
  18. Koyun Shaun

Hdd takılma sorunu 2tb

https://app.hb.biz/GccjpdWazJ8G Bunu aldım
  19. Koyun Shaun

Kendi Tipinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz?

5 diyeceğim
  20. Koyun Shaun

Hdd takılma sorunu 2tb

Ssd alacağım ya peşin fiyatına 3 taksitli falan yapan var mıdır 6-7 k bandına 2 tb minimum aşırı pahalı ya fiyatları
Geri