Arama sonuçları: *

1. Cihan Güney

Düşük FPS Sorunu Yardım Lütfen

Cidden kafayı yedirtir ya yapacak birşeyde kalmadı 3 4 defa ekran kartı driverı kaldırıp yükledim beta sürümde denedim hatta gerek olmadığı halde oc bile yaptım ama yok.
  2. Cihan Güney

Aynı ekran kartını i5 9600 kf 16 gb 2666 mhz ram li pc de denedim 130 fps gördüm. Arkadaşım i7 7700 işlemci ile Gtx 1070 kullanıyor bi sorun yaşamıyor. Başka oyun olarak Metro Exodus, Cyberpunk 2077 gibi oyunları denedim sorun yine aynı. Cidden varsa öylebi imkanımız toplanıp basalım ofislerini .d
  3. Cihan Güney

600 Watt Psu ile de denedim hala aynı sorun devam ediyor. işin garibi yüksek ayarda da aynı düşük ayarda da aynı fps yi görüyorum.
  4. Cihan Güney

Evet i7 7700 apu
  5. Cihan Güney

Bildiğim kadarısyla psu yetersiz gelmesi durumunda direk gücü kesmesi lazım ama böyle bir durumda olmuyor. Emin olmadan masrafa girmekte istemiyorum.
  6. Cihan Güney

Merhaba; Yakın zamanda 1660 Super GDD6 ekran kartı aldım. Ancak Cod Warzone oyununda daha önce 1050 ti ile aldığım fps değerlerinin aynısını alıyorum. Oyun ayarlarında bir değişiklik yapmadım Low ayarlarda 50 fps ye kadar düşüyor. Düşük ayarda da aynı fps yi görüyorum yüksek ayarlarda da...
Top Bottom