Arama sonuçları: *

1. Plenks

İkinci El Sistem Ve Ekipman İçin Fiyat Tahmini

Tamamdır hocam sağolun.
  2. Plenks

Soğolun hocam. Ekipman hariç parçaları tek tek en ucuz fiyatıyla almaya kalktığımızda 52.500₺ gibi bir fiyat çıkıyor. Sizce ekipmanda dahil kaç eder bir fikiniz var mı
  3. Plenks

Hocam şuan acil nakit ihtiyacım var itopyadan veya sistemden yana bir sıkıntım yok.
  4. Plenks

Sistem ve ekipmanlar eylül 2024'de alındı. Sistem itopyadan, ekipmanlar mediamarkt, teknosa ve amazondan alındı. Tüm parçaların garantisi devam etmekte. Tüm parçaların kutu faturası mevcut. Parçalarda en ufak bi hasar veya çizik yok. Sizce ikinci elden ne kadara satabilirim. Ekran Kartı...
  5. Plenks

🔥İndirim Vodafone'lulara Coffy'den 1 ücretsiz orta boy filtre kahve!

Kullanacak arkadaşa şimdiden afiyet olsun. 9Y1CD9JA 1733706704 Her kullanıcı için bir kere kullanım hakkı var hocam.
  6. Plenks

O eksik bu eksik niye pahalı o zaman

Trollemek için konu mu açtın reis ?
  7. Plenks

Yardım Marangoza masa yaptırtmak

İstanbul her zamanki gibi anlaşılan hocam. Ben ankaradayım dediğim fiyatlara rahat bulurdun burda olsan. Yinede gidip mdf tabla olarak sormanda fayda var işçilik alamazlar ondan.
  8. Plenks

Yardım Marangoza masa yaptırtmak

Hocam 2 ay önce 180x70 mdf demir ayak masayı 2.000Tl ye yaptırdım ancak tanıdık olduğu için işçilik çok düşük aldılar. Tanıdık olmasaydı ortalama 3-4k ya yaparlardı. İnternetteki birçok mağaza sunta kullanıyor, o yüzden fiyatları düşük. Zaten benim yaptırdığım masayı sunta yaptırsam 700-800Tl ye...
  9. Plenks

Elektronik Sigara Önerisi

Hocam o zaman Nord 5 alın hemen hemen aynısı zaten veya arkadaşın dediği forumdan da alabilirsin. 1731948904 Baya iyi almışsınız hocam.
  10. Plenks

Hocam en güvenilir site bu. https://www.smokturkiye.net/ Aradığınız ürün orada yoksa ikinci olarak bu. https://smoktch.com/
  11. Plenks

Başlangıç için Smok Nord 4 veya Smok Nord 5 alabilirsin hocam. Kaliteli likit kullanmayıda unutmayın derim. (Likit olarak Nasty markasından şaşmayın. Aroma olarak Peach Lemonade veya Strawberry Watermelon öneririm) Arkadaşın attığı 4300TL civarlarında.
  12. Plenks

Yardım 3.5k Kulaklık önerisi

Herhangi bir sıkıntı olmaz hocam kafa bandı ve pedler gayet yumuşak.
  13. Plenks

Kim alma diyor hocam on numara kulaklık hiçbir sıkıntısı yok. Aktif olarak kullanıyorum daha önce de 2 yıl cloud 2 kullanmıştım. Efsane olan cloud 2 den çok daha iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  14. Plenks

hs80 hakkında çok bir bilgim yok yorum yapmam doğru olmaz hocam.
  15. Plenks

Hocam cloud 3 alın geçin direk.
  16. Plenks

40 k civarında telefon önerisi

Dikkat etmemişim hocam pardon.
  17. Plenks

40 k civarında telefon önerisi

İphone istiyorsanız, yurtdışı 16 pro alabilirsiniz rahatlıkla veya 44 civarına 16 pro max alabilirsiniz.
  18. Plenks

6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Hocam fanların linkini atar mısınız birde
  19. Plenks

6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Birbirine geçen kabloların fotoğraflarını atar mısınız hocam, yanlış bağlanmış olabilir.
Top Bottom