Arama sonuçları: *

1. Plenks

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad alınır mı ?

Bende qck large modeli var hocam gayet memnunum sadece her mouse padde olduğu gibi köşelerden hafif üstte kalıyor zamanla tam düzleşiyor. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim. Mouse da kaymak gibi kayıyor
  2. Plenks

Oyuncu kulaklığı önerisi

Bu fiyata gözün kapalı cloud 3 wireless al hocam.
  3. Plenks

Sistemim ne kadar eder?

Tek tek sıfır toplamaya kalksan 38k gibi bir şey yapıyor. Garantileri de bitmiş bi çoğunun. 20k'dan ilana koyun tekliflere göre satarsınız. Ddr4 olduğu için çok ucuz fiyat yazmazsan biraz geç satılır ama.
  4. Plenks

9070XT STEAM PUBG ÇÖKME OLUYOR

Olabilir hocam onun oc ile işlemci frekans değerlerini değiştirip deneyin bir.
  5. Plenks

O zaman sil yükle yapın hocam bir.
  6. Plenks

Hocam yüksek ihtimalle dx 12'de oynuyorsunuz o sürüm buglı sürekli crash veriyor. Dx 11 geliştirilmişe alın oyunu. Ss bıraktım aşağıya. En altta DirectX Version yazan kısım
  7. Plenks

Hocam oyun dosyalarının bütününü doğrulayın. Hangi dx sürümünde oynuyorsunuz ? Birde işlemciniz veya ekran kartınız da herhangi bir ısınma problemi olup olmadığından emin olun. Eğer ikisindede sorun yoksa oyunu komple silip geri yükleyin %90 çözülecektir sorun.
  8. Plenks

Yardım RDR2 İçin Türkçe Yama Önerisi

Hocam henüz kurup oynamak nasip olmadı iş dolayısıyla.
  9. Plenks

Yardım Zowie 600 hertz almaya değer mi sizce ?

Hocam 240hz'den sonra gözünüzle fark edecek çok ufak farklar varken, 600hz almanız tamamen parayı çöpe atmak olacaktır. 24inc 360hz almanız fazlasıyla yeterli olur.
  10. Plenks

Bir prizden çoklu enerji tüketimi

Binanız çok eski değilse, kaliteli bir priz çoklayıcı aldıkdan sonra sıkıntı yapmaz hocam.
  11. Plenks

Yan monitor tavsiyeleri

O zaman en uygun monitör bu olacaktır hocam. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-va240-h-23-8-1-ms-full-hd-ips-100-hz-fiyati,727570934.html
  12. Plenks

Yan monitor tavsiyeleri

Hocam ana monitörünüz kaç inc ve panel tipi nedir ? Birde bütçeniz ne kadar ?
  13. Plenks

Fazeclan ürün satışı nerden yapılıyor ?

Rica ederim hocam.
  14. Plenks

Vpn filan varsa kapatıp dene hocam aşağıya ss bırakıyorum.
  15. Plenks

Türkiye'de haliyle orijinal olarak yok hocam, çakmasınında olacağını sanmam. Yurtdışında akrabanız veya tanıdığınız varsa aşağıdaki linkten alıp size getirebilir. https://fazeproshop.com/products/champion-track-suit
  16. Plenks

Öneri Wraith spirit of aim Speed mi Wraith spirit of aim hybrid mi?

Genellikle fps tarzı oyunlar oynadığın için mouse pad olarak hybrid almanı öneririm hocam. Skatez konusunda pek bilgim yok ama obsidian skatez iyi diye duymuştum.
  17. Plenks

Mouse yanlardan sıkınca gıcırdama yapıyor

Yok hocam, herhangi bir sıkıntı olmaz. Garantiye gönderseniz geri gelir zaten boş yere mousesiz kalırsın.
  18. Plenks

Yardım SATA SSD düşük yazma hızı

Windows hızı düşük olanda mı kurulu hocam
  19. Plenks

Yardım SATA SSD düşük yazma hızı

Hocam o zaman biosu güncelleyin ve TRIM’in açık olduğundan emin olun. Sorun muhtemelen çözülecektir
  20. Plenks

Mouse yanlardan sıkınca gıcırdama yapıyor

Hocam hafif mouselarda, ağırlıktan kaçmak için plastiği olabildiğince ince kullanıyorlar. Sizde biraz sert tutuyorsanız hafif gıcırdama sesi gelmesi normaldir.
Geri