Arama sonuçları: *

• Users: sacit
  • Order by date
  1. S

Ryzen 5 5600X + GTX 1660 Sistem Nasıl Olmuş?

şöyle bi sistem yaptık önerileriniz nedir.. Ryzen 5 5600x Asus prime b550 Msi 1660 gaming x 16 gb 3200 mhz ram 512 gb m2 ultra ssd WD marka Asus 27 inç gsync ips 165 hz monitör Thermaltake 750watt psu Thermaltake kasa
  2. S

Anakartıma tv kartı için dönüştürücü tavsiyesi

Anakartım asus b450m dragon ekran kartı pci expres girişine takılı.. Tv kartım prof 7301 var oda pci expres girişli bunu anakartıma takmak için bir yol var mı. Aparatla yapabilirsin diyenler oldu. Nasıl bişey almalıyım.. yardımcı olursanız sevinirim.
  3. S

UPRAGATE İÇİN TAVSİYE

İşyerimde yıllardır kullandığım bilgisayarımı işlemci+anakart+ram değişikliği yaparak yükseltmek istiyorum. sonuçta işyerinde kullanılacak.. Önemli olan pci tv kartım var anakarta onu da takmalıyım. tavsiyeleriniz nasıl olur. işlemci intel Q9400 İŞLEMCİ Anakart GIGABYTE GA-G31M-S2L Ekran...
  4. S

Gigabyte A520M S2H anakarta bluetoot+wireless kart önerisi

Selamlar. A520M S2H Gigabyte anakartıma wireles + Bluetooth özelliği sağlamak amacıyla USB dışında nasıl bir şey alıp takabilirim. Bazı ürünlerin AMD kartlarda sorumlu olduğunu okumuştum. Yanlış bir şey almak istemiyorum. Yurt içi veya yurt dışı olabilir bütçem 100-300 arası. (Anakartımda ekran...
  5. S

Driver sorunum için yardım RTL8187_wireless

selamlar yeni opladığım pc ye yıllar önce Aliexpres den aldığım usb wifi adaptörü taktım. ancak windows görmwdi ve driver cd sinde de win 10 yok. bitane internetten buldum ancak çok düşük hızla bağlanıyor. bana yardımcı olurmusunuz ltf.
  6. S

B450M S2H V2 anakartın BIOS'unu en güncel sürüme yükseltirsem 4650G takabilir miyim?

aldılar geri sorun çıkarmadılar.
  7. S

B450M S2H V2 anakartın BIOS'unu en güncel sürüme yükseltirsem 4650G takabilir miyim?

evet desteklemedi ekrana görüntü gelmiyor. bugün iade yapıyorum anakartı.
  8. S

Ryzen 5 Pro 4650G destekli düşük bütçeli anakart önerisi

cevaplarınız, yardımlarınızdan dolayı teşekkürler..
  9. S

hayır desteklemiyor ben de desteklediğini düşünerek aldım ama desteklemiyor tecrübeyle sabit. yeni bir bios güncellemesiyle belki destekler.
  10. S

evet..bilgisayarcıya götürdüm. oda baktı desteklemiyor.
  11. S

bende uyumlu diye aldım taktık ekrana görüntü gelmiyor bios sürümü de güncel üstelik.
  12. S

Selamlari Gigabyte B450M S2H V2 anakart işlemcime uyumsuz çıktı, desteklemiyor maalesef. Ryzen 5 Pro 4650G destekli düşük bütçeli anakart önerisinde bulunur musunuz lütfen.. bir hata daha yapmak istemiyorum.
Geri