Arama sonuçları: *

1. Rixénd

HP Laptop'da Linux Mint Kurulmuyor

BIOS üzerinden Driver sırasını değiştirmeden doğrudan sistemi Usb'den başlatarak kurulum yapmayı deneyin.
  2. Rixénd

Gaming Mouse Önerisi

400-700 TL BANDINDA GAMING MOUSE ALMAK İSTİYORUM FAKAT ŞUANDA AKLIMDA BİR MOUSE YOK ÖNERİDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM
  3. Rixénd

Bee Network Hakkında

Evet öncelikle bu forum sitesinde çok fazla "Bee Network" ile alakalı konuşma göremedim bu sebepten ötürü bir bilgilendirme yapmak istedim. Öncelikle merak edilen soruları açıklayayım: 1- Telefonumun işlemcisini veya bataryasını tüketir mi ? -Hayır tüketmiyor arkadaşlar 2021 Şubat ayından...
  4. Rixénd

Gta san andreas mouse çalışmama sorunu

hiç biri olmadı :c silip yüklesem saveler gider mi ?
  5. Rixénd

Gta san andreas mouse çalışmama sorunu

3-4 gün önce steamden san andreas aldım ama mouse u hareket ettirsem de dönmüyordu benim kendi mouse umdan kaynaklanıyor mu diye baktım ama gördüm ki bir çok kişi yaşamış bu sorunu youtube da olan tüm çözümleri denedim ama olmadı en sonunda buraya yazayım dedim yardımcı olursanız sevinirim
  6. Rixénd

Her mouse'la gayet rahat kullanılabilen mouse pad

Gerçekten kafam dolu kusura bakma boş mesaj yazdım resmen anladım şimdi cümleni :D @Kayrae
  7. Rixénd

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım o attığın link aldığın kötü mouse pad in linki mi yoksa başka bir şeyden mi bahsediyorsun dostum.
  8. Rixénd

Önerisi olan varmı acaba

Razer DeathAdder Essential alabilirsin güzel bir mouse işini görür diye düşünüyorum.
  9. Rixénd

Uzun süredir mouse pad yerine kağıt veya karton kullanıyorum fakat sıcak havalarda veya uzun süre elimin orada durmasından dolayı terleyip eriyorlar.Bende büyük boy güzel bir mouse pad almak istedim.Fakat sipariş edebilir miyim diye sorduğumda babam bir sürü mouse pad kullandım ama algılamıyor...
Top Bottom