Arama sonuçları: *

1. ErenErk

Mchose G75 Pro vs Aula F87 Pro.

Övdüğüm veya al dediğim yeri gösterebilir misin hocam? Çöp demek o kadar anlamsız ki forumlarda yasak zaten neye bu kadar yükseldiniz anlamadim. 1773408454 Mchose alın hocam bence de
  2. ErenErk

Mchose G75 Pro vs Aula F87 Pro.

Reisim bilip bilmeden konuşmak rahat oluyo biliyorum, 600 liraya aldım kaziklandigim falan yok. Direkt çöp demen zaten anlamadığını gösteriyor ona güldüm ben, one cikan özellik olarak da sadece bataryayı öne sürebilmen de garip, aulanın 1 haftada bitiyormuş gibi 😆
  3. ErenErk

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

Hocam uzun süredir takip ediyordum 900 görünce direkt yapıştım, konu sahibine teşekkürler 🙏 Normalde buds core ile arasinda kalmıştım da indirim görünce dayanamadım 😆
  4. ErenErk

Yardım Japonya'dan Ne Alınır: Tavsiyeler ve Fiyatlar

Casio, seiko, citizen gibi markalar hocam. Japonyada cok ucuz oluyor, ama duymadiysaniz direkt boş verin zaten 😄😄
  5. ErenErk

Yardım Japonya'dan Ne Alınır: Tavsiyeler ve Fiyatlar

Otomatik saat getirtebilirsin ilgin varsa
  6. ErenErk

30.000 Tl ofis laptop önerisi

Hocam maalesef bir tık acil 1771766658 Huawei Matebook 14 hakkında ne düsünüyorsunuz, 35k ya dokunmatık oled sunması cok cazıp geldı https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-14-2024/
  7. ErenErk

30.000 Tl ofis laptop önerisi

Merhabalar 30 35 bin TL bütçeye macbook emsali laptop önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Ekran kartına gerek yok aksine şarj ve ozellikle kamera konusunda iyi olmasını istiyorum. Veya direkt bir laptop önermek yerine alırken nelere dikkat edebileceğimi, hangi modellerde...
  8. ErenErk

Anker soundcore r50i NC 1399TL

Galaxy Buds core ile kıyaslasak hangisi tercih edilir
  9. ErenErk

15 20 bin TL ye apu sistem önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum ilginiz için
  10. ErenErk

Hocam ram tarafinda bir öneriniz olur mu peki, kronik sorunlu vb model var mı, veya anakart tarafinda ne tavsiye edersiniz
  11. ErenErk

Bütçeyi zorlamaya değer mi bilemedim hiç, uzun ömürlü olmasi acisindan daha iyi olur ama
  12. ErenErk

Hocam aklımda 5700g vardı aslinda ama aradaki fiyat farkında hiç değmiyor sanırım değil mi 1770049163 Laptop istemiyorlar hocam maalesef ama yine bakabilirim. Laptop tarafında ne gibi öneriniz olur?
  13. ErenErk

Sadece fatura vb için aslında cok basit işler yani, bu bütçede uzun ömürlü bir sey kullanmak istiyoruz sadece. Sizin düşünceniz neydi, daha düşük bütçede ne yapılabilir?
  14. ErenErk

Merhabalar, sadece ofis icin kullanılacak bir kasa toplamak istiyorum, ekran kartlı olursa çok pahalı oluyor bu yüzden apu sistem toplamaya karar verdim, bu bütçede önerileriniz var mı acaba? Ddr5 tabi öncelik fakat bütçe çok zorlanırsa kaliteli bir ddr4 tercihim olur, uzun ömürlü bir sey...
  15. ErenErk

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

Tamamdır hocam teşekkür ederim araştıracağım 🙏
  16. ErenErk

Buds core lite sürümü gibi değil mi hocam yanlışım mı var, buds fe daha iyi değil midir? Arasinda fiyat farki var tabi biliyorum
  17. ErenErk

S22 kullanıyorum buds fe daha mi mantıklı olur bu modelden?
  18. ErenErk

Fifine Ampligame H9 Alınır mı ?

Fark etmez herhalde ikisi de güvenilir diye düşünüyorum
  19. ErenErk

Ben araştırıp h9 a karar verdim, v2x de dipses oldugunu okumuştum
  20. ErenErk

Oradan aldım hocam ben de, direkt yetkili diye biliyorum. Güvenilir
Geri